2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی چی باید بخونیم؟

نذر ام البنین هرچی می‌تونه باشه صلوات سوره یاسین والرحمن 

شیرینی شکلات پول به نیازمند دادن یک وعده غذا به بچه ها کار هرچی به دلت افتاد همون نذر می‌کنی میگی شد حاجتم روا بیرون میدی چیزی که نذر کردی

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

چجوریه

توضیح دادم فدات هرچیزی می‌تونه باشه اصلا حتی شده صلوات قرآن خواندن به ثواب ام البنین وپسرهاش 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

شما امتحان کردین

بله خیلییییی زیاد ارادت خاصی دارم نسبت به ام البنین همین دیروز ی نذری کردم امروز ی خبر اومد انشالله فردا حل بشه شیرینی میدم بیرون 

بله خیلییییی زیاد ارادت خاصی دارم نسبت به ام البنین همین دیروز ی نذری کردم امروز ی خبر اومد انشالله ...

مرسی عزیزم میشه واسه منم دعا کنی کسی که میخوام برگرده🙏🙏🙏

خدا هزار مرتبه شکر.میشه برای منم دعا کنی

چشم حتما ولی نذر داری هرچی به دلت الان افتاد همون بگو انشالله به یا ام اابنین تا ندهی مرادم دست از دامانت برندارم تورو به حق پسرانت بده حاجت من گر به صلاح من باشد