2777
2789
عنوان

دوست ناباب

93 بازدید | 10 پست

یکی از دوستام دوست پسر داشته. دوست نزدیکمه 

زشته اگه دعوتش نکنم

مامانم خوشش نمیاد ازش.چیکار کنم

ممکنه دعوت کنم تو عردسی مامانم ترشرویی کنه بهس؟ 

از آبروم میترسم

هنوز مریض هایی مثل شما وجود دارن مگع ؟؟ 

گناه کبیره که نکردع یک اشتباه کردع 

از کجا معلوم توبه نکرده باشع

اگر جدت برات مهمه لایک نکن):منو تعلیق نکنید!: جایِ دیگه ای برای رفتن ،برای گفتن ،برای خندیدن،برای درددل ندارم ،مَنمو یه نی نی سایت..):🌱🤚

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

من یه دوست مذهبی داشتم میگفت اون اول که باهات دوست شدم  فکر کردم ده تا دوست پسر داری 

در صورتیکه من اصلا تو باغ نبودم و اهل اینکارا نبودم

بعدم بعضی ها یه دوست پسری چیزی دارن ولی ادمای بدی نیستن 

اگه از این دوستا بود که میخواست کارای خطرناک کنه اونوقت حق داشتین که باهاش دوست نباشی مثلا بگه میخوام دوست پسرمو بیارم خونتون یواشکی بریم مسافرت و اینا اینطور دخترا خطرناکن 

من یه دوست مذهبی داشتم میگفت اون اول که باهات دوست شدم فکر کردم ده تا دوست پسر داری در صورتیکه من ا ...

از ایناس که دوست پسر داره خونسون رفته و خلاصه از این کارا کرده 

از ایناس که دوست پسر داره خونسون رفته و خلاصه از این کارا کرده

سعی کن دوست نباشی زیادباهاش اگه خودت اهل اینکارا نیستی 

من یه دوست دوران مدرسه داشتم بعدا که دیدمش بعد سالها که دیگه درس دوره ارشدمم داشت تموم میشد شک کردم معتاد شده و کارای مشکوک میکرد بعد یه شب با یه اژانس دم خونشون برگشتم راننده به من گفت شما از خونه فلان خانم میاین من خودمو زدم به اون راه گفتم نه و گفت اره اون خانم خرابه و خیلی خونشون رفت و اومدای مشکوک هست بعد دیگه به روانپزشکم گفتم که من حس خوبی از این خانم نمیگیرم گفت باهاش دوست نباش کم کم رابطتو کم کن وجهه تورو هم خراب میکنه همچین ادمی 

من خودم یه خانم با حجاب معمولی بودم ولی بگم نود درصد دوستای دانشگاهم چادری بودن از اون چادری باحالا و خوش خنده ها که ساعت ها هم با هم وقت میگذروندیم همش میخندیدیم حتی فکر کن دوست داشتم از اون بسیجی های تیر که تا ازدواج نکرده بود پشت لبشم برنمیداشت انقدر ادمای باحالی بودن