2821
2789
عنوان

برم یا نرم

39 بازدید | 4 پست

ببینین فعلا شرایط مالی اونقدر خوب نیست بعد قراره دوستای مدرسه برن مشهد بعد اکثرا هم با مامانشون میان،مامان منم امکان نداره بیاد بعد از یه طرف واقعا دلم میخواد برم مشهد عمیقا دلم حرم امام رضارو میخواد....

بعد دوستامم که میرن من دوست صمیمیام نمیام و تنهام خب با بقیه دوستیما ولی نه در اون حد و نمیدونم چیکار کنم شما بودین چیکار میکردین؟

وزن فعلی:۴۵وزن تا آخر فروردین:۴۷ وزن تا آخر اردیبهشت:۴۹ وزن تا آخر خرداد:۵۱،وزن تا آخر مرداد:۵۳استاپ وزن و حتی کاهش به دلایلی تا اوایل شهریور،اواخر شهریور:۵۳ وزن تا آخر مهر:۵۵،وزن تا آخر آبان:۵۷ و ثابت نگه داشتنش

من بودم نمیرفتم ... بازم هر چی خیره

میشه بپرسم چراً

وزن فعلی:۴۵وزن تا آخر فروردین:۴۷ وزن تا آخر اردیبهشت:۴۹ وزن تا آخر خرداد:۵۱،وزن تا آخر مرداد:۵۳استاپ وزن و حتی کاهش به دلایلی تا اوایل شهریور،اواخر شهریور:۵۳ وزن تا آخر مهر:۵۵،وزن تا آخر آبان:۵۷ و ثابت نگه داشتنش

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

میشه بپرسم چراً

خب شرایط مالی خوب نیست و همه با ماماناشونن به غیر از من ...

دوست عزیز جهت یادآوری : اینجا مکانی است مجازی نه مکان خالی کردن عقده ها ... پس احترام به همدیگر را فراموش نکنید ... با تشکر .

خب شرایط مالی خوب نیست و همه با ماماناشونن به غیر از من ...

اره راست میگین