2777
2789
عنوان

تو باشگاه جلسه اول بیهوش شدم🤣😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1868 بازدید | 113 پست

احتمال خیلی زیاد فشارت افتاده ولی دکتر برو

تاپیک های توهین آمیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن اگر سوالی میپرسم فضول نیستم به جهت اینکه بهتر بتونم جواب بدم سوال میپرسم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من امروز  جایی بودم کارداشتم ازخستگی خارم نمیبره چ کنم

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

نه ببین منم دفعه اول همین طورشدم چون تحرک نداشتم ولی خب تار نشد و غش نکردم 

گوشاتم گرفت سرتون بیار پایین  یا همون خم کن اوکی میشه 

بعد میدویی تند آروم کن یه دفعه واینساااا

کاربری دست دو نفره 
جوگیر شدی

دهنت سرویس 🤣🤣🤣🤣

لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️.                    «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️‍🔥

من هروقت تو باشگاه حالم بد میشه زود میفهمم دراز میکشم و یه چیز می خورم شما فشارت افتاده باید قبل باشگاه موز بخوری که انرژیت تامین بشه و داخل بطری آبت نمک بریز که حین ورزش افت فشار نداشته باشی نفس کشیدن موقع ورزش هم تحقیق کن یاد بگیری

منم چند سال پیش شکم خالی رفتم باشگاه ،انقد حالم بد شد و رنگ و روم پرید تا مرز غش رفتم ،اخر خود مربی نزاشت ادامه بدم ، البته من تپلم ولی فشارم زود میفته

دنیا برای پولدارها و خشگلاس ، من به دنیا اومدم که دنیا خالی از تماشاگر نباشه... 💔💔💔💔
میشه لطفا حرکاتی که موثرن رو بهم بگین انجام بدم؟

عزیزم واقعن نمیشه چجوری بگم؟

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵ وزن فعلی یک سال بعد زایمان ۶۱

منم جلسه اول رفتم قاطی اونایی شدم که چند سال بود میومدن ، نزدیک ده دقیقه شایدم بیشتر دویدن ... آخرش ...

وایییی دقیقا منم همینطور مثلا بقیه ی بچه ها یه سال اینا می مدن کلی تمرین سخت میگفت بکنن همون کارایی که اینا توی ۱ سال یاد گرفتنو من باهاشون توی یه روز انجام دادم😭🤣

تو چرا باید این همه کالری بسوزونی. تو باید با این وزن کمت بدنسازی کار کنی

گفتم برم حداقل ژیمناستیک یکم چیز میز یاد بگیرم که حداقل بتونم وقتی رفتم دبیرستان موقع زنگ ورزش انقدر گند نزنم یکم وضعیت جسمانیمم بهتر بشه و قوی تر شم