اقاا یعنی خیلی سم بود... انقدر که اونجا دویدم و ورزش کردم و حرکات مختلف زدم توی زندگیم انجام نداده بودمم بعدش مثلا میگفت پلانک برین یا اینکه پاهاتون باز کنین دستاتونو بزارین وسط و بپرین و... و کلا پاره شدم و هی نفس نفس میزدم و بعدش که گفت برین آب بخورین تا رفتم آب بخورم گوشام کم کم کر شد و چشمام سیاهی رفت... من درکل آدم لاغری ام و قدم ۱۵۹ و وزنم ۳۹ یا ۴۰ هست دلیلش این میتونه باشه؟ مربی گفت قبلش باید یه چیز شیرین میخوردی و اینا
تاپیک های توهین آمیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن اگر سوالی میپرسم فضول نیستم به جهت اینکه بهتر بتونم جواب بدم سوال میپرسم
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️. «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️🔥
من هروقت تو باشگاه حالم بد میشه زود میفهمم دراز میکشم و یه چیز می خورم شما فشارت افتاده باید قبل باشگاه موز بخوری که انرژیت تامین بشه و داخل بطری آبت نمک بریز که حین ورزش افت فشار نداشته باشی نفس کشیدن موقع ورزش هم تحقیق کن یاد بگیری
منم چند سال پیش شکم خالی رفتم باشگاه ،انقد حالم بد شد و رنگ و روم پرید تا مرز غش رفتم ،اخر خود مربی نزاشت ادامه بدم ، البته من تپلم ولی فشارم زود میفته
دنیا برای پولدارها و خشگلاس ، من به دنیا اومدم که دنیا خالی از تماشاگر نباشه... 💔💔💔💔
وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵ وزن فعلی یک سال بعد زایمان ۶۱
منم جلسه اول رفتم قاطی اونایی شدم که چند سال بود میومدن ، نزدیک ده دقیقه شایدم بیشتر دویدن ... آخرش ...
وایییی دقیقا منم همینطور مثلا بقیه ی بچه ها یه سال اینا می مدن کلی تمرین سخت میگفت بکنن همون کارایی که اینا توی ۱ سال یاد گرفتنو من باهاشون توی یه روز انجام دادم😭🤣