2777
2789
عنوان

ترک شیر

100 بازدید | 18 پست

سلام خوبین 

پیشنهادتون برا وقتی که بچه نصفه شب از خواب بیدار میشه و شیر میخواد چیه 

تو طول روز میشه سرگرمش کرد بیرون برد و ... 

تو شب که بیدار میشه و گریه می‌کنه چیکار کنم 

1402/01/15 فهمیدم که یه کوچولویی قراره به خانوادمون اضافه بشه خدایا خودت مراقبش باش ❤ خوش اومدی پسر قشنگ من بردیای من 1402/09/08 😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند وقتشه ؟از شیر گرفتی

یه سال و 9 ماه 

هنوز نه فعلا کم کردن تعداد شیر خوردن رو 

1402/01/15 فهمیدم که یه کوچولویی قراره به خانوادمون اضافه بشه خدایا خودت مراقبش باش ❤ خوش اومدی پسر قشنگ من بردیای من 1402/09/08 😍😍

شیرخشک؟چند سالشه

نه شیر مادر یه سال و 9 ماه 

شیر خشک یا پاستوریزه؟

شیر مادر 

ببین عزیزم یه قطره هست باید از داروخانه تهیه کنی و شب ها بمالی به سی‌نت و موقعی که میخواد بخوره از ط ...

اره می‌دونم گرفتم قطره رو 

ممنون 

بیشتر سوالم اینه که هی اونو وقتی میخوره تلخ هست و گریه می‌کنه نصفه شب چجوری آرومش کنم 

یه سال و 9 ماه هنوز نه فعلا کم کردن تعداد شیر خوردن رو

خب من خودم اعتقاد ندارم شیر کم‌کنی 

اگه میخوای بگیری دیگه کم کم نداره 

ی دفعه قطع کن نده

ولی در کل باید شام کامل بخوره سیر بشه گرسنه نباشه که بخواد بیدار بشه شیر بخواد 

چون گل شما در دوران شیرخوردن هست وابستگی داره و بیدار میشه 

الحمدلله رب العالمین ...
خب من خودم اعتقاد ندارم شیر کم‌کنی اگه میخوای بگیری دیگه کم کم نداره ی دفعه قطع کن ندهولی در کل باید ...

شام میخوره خوراکی میخوره اب میخوره قبل خواب 

شیر هم از عادت هی بیدار میشه