2777
2789
عنوان

بتا منفی

13170 بازدید | 27 پست

بچه ها کیا بتاشون منفی بوده ولی باردار بودن ..من سه روز عقب انداختم بتا 0 بود ولی همه علائم بارداری رو دارم ..همیشه هم پریود منظم بوده 

السلام علیک یا ابا عبدالله 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

منم همینطور بودم عزیزم معمولا بیبی چک نشون میده با یه هاله کمرنگ ولی ۴۸ ساعت بعد باز آزمایش بدید حتی اگر تیتر بتاتون از صفر بالاتر رفته بود ولی هنوز توی رنج منفی بود یعنی باردارید که بتاتون تغییر کرده و لی چون لقاح دیر انجام شده زمان میبره تا مثبت بشه.و باز ۴۸ ساعت بعدش آز بدید

عزیزم میگند آزمایش بتا  باید چند روز بعداز پری باشه ک درست نشون بده    

دیگه زمان موعود باید لااقل از منفی دراومده باشه.چند روز قبل موعود نبوده که

💋👨‍👩‍👦‍👦💋امیرعلی 👦.امیرحسین 👶👬

علائم بارداری در روزهای اول باور کن همش الکیه

علایم بعد از چند هفته نشون میده

علایم اولیه ی بارداری همون علایم پریودیه که قابل تشخیص با بارداری نیس

فقط باید ازمایش بدی معلوم شه

خالصانه و با تمام وجود از خدا میخوام به هرکس که میخواد،راحت و زود فرزند سالم و صالح هدیه بده😍😍😍

اگه خیلی زود آزمایش داده باشی ممکنه اشتباه باشه ولی از موعدت گذشته پس دیگه باردار نیستی علائم هم همش تلقینه بش اهمیت نده ممکنه بخاطر تغییرات هورمونی ،استرس ، کیست و خیلی چیزای دیگه باشه

پسر کوچولوی دوست داشتنیم طعم خوشبختی رو درکناره تو چشیدم