2777
2789
عنوان

لعنت بهتون که

110 بازدید | 3 پست

لعنت بهتون که به هزار تا چیز اعتیاد دارین و میایین یه دختر رو هم بدبخت میکنید ...ما چه گناهی کردیم که عاشق شدیم 

چه گناهی کردیم که باورتون کردیم 😭😭😭

الان من با یه بچه چه گناهی کردم ۱۰ سال باید عذاب بکشم 

آخرشم بگن مگه قرص چیزیه 

مگه اصلا اعتیاد داره 

برای شفای بابام ازتون خواستم صلوات بفرستین 😔😔یادتونه الان باید بگم برای شادی روحش صلوات بفرستین .... ای زبونم لال میشد اینو نمیخواستم هیچوقت ...بابام رفتی و منو تو ۳۰سالگی یتیم کردی بابا ...😭😭😭😭                    خداروهزارمرتبه شکر ۲بهمن ۹۹متوجه شدم که تو دلی دارم ❤❤❤خدایا خودت مواظبش باش.دختر گلی مهرسا خانوم ۲۷شهریور ۱۴۰۰ ساعت ۱۲ظهر به دنیا اومد با وزن ۳۴۰۰🤩🥰
الان معنی حرفات چیه

هیچی مهم نیس

برای شفای بابام ازتون خواستم صلوات بفرستین 😔😔یادتونه الان باید بگم برای شادی روحش صلوات بفرستین .... ای زبونم لال میشد اینو نمیخواستم هیچوقت ...بابام رفتی و منو تو ۳۰سالگی یتیم کردی بابا ...😭😭😭😭                    خداروهزارمرتبه شکر ۲بهمن ۹۹متوجه شدم که تو دلی دارم ❤❤❤خدایا خودت مواظبش باش.دختر گلی مهرسا خانوم ۲۷شهریور ۱۴۰۰ ساعت ۱۲ظهر به دنیا اومد با وزن ۳۴۰۰🤩🥰

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اعتیاد اسمش روشه زیاده روی تو هر کاری که به بدن ظربه بزنه و این کم کم باعث میشه اطرافیان اذیت بشه بعد مدتی شخص دنبال تنهایی میگرده بخاطر اون زهر ماری که مصرف میکنه زندگیو به کام خونوادش تلخ میکنه خدا نگذره ازشون

بخشیـבטآבماراحتـہامااعتماבکرבטבوبارـہنه