2821
2789
عنوان

سقط جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 1314 بازدید | 99 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نمیکنمممم

آفرین در این مورد شکایتم میتونی بکنی از شوهرت

من نه یلی بودم نه گنگستری اینو زمان و اتفاقای روزگار بهم ثابت کرد 😖💔                                                                                             ولی اینو بگم که ...                                   من بتمنم😂😎🤞🏻

لعنت بر شیطون کنید،اخه این چه حرفیه بعد این همه مشکلات باردار شدی الان سقط کنی؟الان این همه بیماری زیاد شده میگن فقط سالم باشه دختر و پسر حکمت خداست بعد شما هنوز بچه به اول فکر سقط افتادید؟استغفار کنید نعمت خدا و شکرش رو بجا بیارید برا بعدی با برنامه ریزی پیش برید

شکرنعمت نعمتت افزون کند 

کفر نعمت از کفت بیرون کند 

میگم خدا انقد علاقه داره بچه بده چرا علاقه نداره به مجردا همسر بده ؟

انشالله قسمتتون میشه عزیزدلم خیلیا هستن ناراضین چون سن کم و بیش عقل بودن انشالله آدم مناسبش نصیبتون بشه

من که سقط داشتم از خدام بود فقط سالم بود جنسیت و فرقی میکنه

همیشه پایان شب سیاه و تاریک ،سپیده دم است

پشت کوهی هستن خودش و خانواده اش

الان اون بچه با کورتاژ فقط از بین میره

اونم زنده زنده بچه رو تیکه تیکه میکنن

دقیقا مثل اعراب جاهلیت که دختر رو زنده به گور میکردن

ولی اسی من خیلیا دیدم مثل شوعرت بودن وقتی دختر بدنیااومده جونشون بهش بند شده اونوقت

سقط که نمیکنم ولی توی کل زندگی جرش میدم

آفرین

ولی به دنیا که بیادا عاشقش میشه

شوهرمن بچه نمیخواست من گفتم سن من داره بالا میره من بچه میخوام اون میگفت حالا ک بارداری دختر میخوام بچمون پسر شد

جلو خودم میگه بابا تو زندگیم اول تو بعد مامانت

یه حرف مفتی میزنن

دخترم دوست دارم🥰😍😘🤩

نمیتونم باور کنم

میدونی سقط چقدر عوارض داره و زن کلی اسیب  جسمی و روحی میبینه  اونوقت شوهر بی عقل عین خیالش نیست

مگه بچه اسباب بازیه؟ 😡

هدیه خداست 

میشه دلبرانه بنگری...!؟
2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز