برای اولین بار تو ۳۵ سالگی با دارو و دوا باردار شدم امروز تو هجده هفتگی تو سونو آنومالی فهمیدیم بچه دختره و شوهرم گفت سقط کنیم. واقعا خیلی گیجم چون خودشم مشکل بارداری داشت. نمیدونم چیکار کنم. دارم گریه میکنم. 😢
ببین یا ملت و سر کار گذاشتی میخوای پر بازدید بشه که این روزا تو نی نی سایت مد شده یا واقعا راست میگی که در حالت دوم باید بگم در واقع توهم مادر نیستی چون الان باید به جای اون بچه شوهرتو از دنیا سقط میکردی حواست باشه اصلا به حرفش گوش نده فکرکن با دیوار داره حرف میزنه
زندگی شوق رسیدن به همان فردایست که نخواهد آمد تو نه در دیروزی و نه در فردایی ظرف امروز پر از بودن توست زندگی درک همین امروز است...................... من یک زنم پر از حس شیرین به دست آوردن ها و حس تلخ از دست دادن ها واما اکنون مادری هستم که دلخوش به طفلی که تمام تمام من است.
درضمن حواست باشه چیزی به خوردت نده بدبخت بشی مراقب اون امانت خدا باش
زندگی شوق رسیدن به همان فردایست که نخواهد آمد تو نه در دیروزی و نه در فردایی ظرف امروز پر از بودن توست زندگی درک همین امروز است...................... من یک زنم پر از حس شیرین به دست آوردن ها و حس تلخ از دست دادن ها واما اکنون مادری هستم که دلخوش به طفلی که تمام تمام من است.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.