2777
2789
عنوان

تست بارداری

167 بازدید | 29 پست

سلام درمورد تست با وایتکس اطلاعی دارین شنیدم میگه اگه کف کنه و کفش نخوابه مثبته اگه کفش بخوابه منفی ماله من جوشید ولی خب کف ندیدم دیدم همینجوری میجوشه بعد خالیش کردم یهویه عالمه کف تشکیل شد کف حموم.نظرتون چیه مثبته یامنفی؟

من همونیم که خودم میخوام نظره توهم نمیخوام

چ کاریه😓😖😖

یه بی بی بزن باو...

💚الهی شکر 🙏خدایا ممنونم واسه هدیه قشنگی که بهم دادی👈پسرمو میگم😍🍼👶 اللهم صل علی محمد وآل محمدهرچه دلم خاست نه آن میشود...هرچه خدا خواست همان میشود.🎀💙توکل بخودت 💛

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیشه خووو به شوشو نگفتم جلوگیری نخوردم

خب همونطوری که میری دستشویی با وایتکس،یواشکی با بی بی چک برو.کی میفهمه؟؟؟

خالصانه و با تمام وجود از خدا میخوام به هرکس که میخواد،راحت و زود فرزند سالم و صالح هدیه بده😍😍😍

ببین من تو اقدام ک بودم همه کاری امتحان کردم‌....بعد ب سرم زد ی سری به زور ب شوهرم گفتم توام امتحان کن هم جوش شیرین هم وایتکس جفتش واسش کف کرده بود.یعنی حامله اس😑😑😑😑اونم

دلبندم ؛بند بند وجودت را به خدایی سپردم که بیشتر ازمن هوایت را دارد😚😍

نه بابا اگه کف کردو بعد جوشید ینی بارداری ولی اگه کف کردو سریع کفش خوابید ینی باردار نیستی واسه شمام که جوشیده پس بارداری دیگه عزیزم 

درد را از هر طرف بخوانی درد است امان از درمان که برعکسش نامرد است   
منم این ماه اقدام کردم برای بارداری یک هفته دیگه مونده تا پری بیاد

ایشالا نمیاد عزیزم💙

💚الهی شکر 🙏خدایا ممنونم واسه هدیه قشنگی که بهم دادی👈پسرمو میگم😍🍼👶 اللهم صل علی محمد وآل محمدهرچه دلم خاست نه آن میشود...هرچه خدا خواست همان میشود.🎀💙توکل بخودت 💛
نمیشه خووو به شوشو نگفتم جلوگیری نخوردم

موعدت کیه؟؟😂

همسرت بچه نمی خواد؟

چرامیخواد ولی ازبس استرس وارد میکنه نگفتم بهش اونوقت هرروز میگه شد پری شدی چی شد آخرشم پری میشم میگه اووووه نشد که خلاصه خیلی استرس بهم میده منم گفتم یکسال جلوگیری میکنم واسه اینه باخیال راحت بارداربشم واسترس نداشته باشم

من همونیم که خودم میخوام نظره توهم نمیخوام