2777
2789
عنوان

از رفتار زن داداشم میترسم😐

| مشاهده متن کامل بحث + 409 بازدید | 36 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لازم نیست همه از هم خوششون بیاد با گفتن شما هم برادرت اگه دوسش داشته باشه فقط شما از چشمش می‌افتید. اینم بگم ۶۰ میل الان موقعیت اکازیون نیست🙄 اگه دوسش ندارید شما هم مثل خودش باهاش برخورد کنید

سلام. ببین عزیزم قطعا برادرت باهاش قبلاً آشنا شده و اخلاقش رو می‌دونه پس الان بری بگی که شااااید در آینده به مشکل بر بخورن؟؟؟ شایدم نخورند و داداشت باهاش خوب باشه همسرش هم با شوهرش راحت باشه . پس نگی بهتره چون هنوز اتفاقی نیفتاده. رفتار زن داداشت هم بخاطر اینه که میخواد بفهمونه خوشم نمیاد نظر بدین و دخالت کنید خداییش هم حق داره دیگه لباس دیگه سلیقه ایه. باور کن نمیخوام الکی طرفداری از عروس خانم بکنم اما من خودم رفته بودم چند سال پیش لباس عقد بخرم پوشیدم خیلی خوشگل بود کار شده واقعا خوب بود بعد قیمتش 630 تومن بود باورت نمیشه که سال 96 گرون حساب میشد بعد مادرشوهرم نمی‌خواست که نامزدم اونو برام بخره برگشت گفت  که این به آدمای تپل میاد به تو نمیاد بخدا که میومد بهم همه بعد مراسم از لباسم تعریف میکردن . حالا بماند که پول لباس رو نامزدم میداد کلا . من  اونجا اصلا متوجه نشدم که منظور داره بعد گفتم بریم یه دور بزنیم شاید چیز دیگه چشمم گرفت رفتیم یه لباس ساده ساده گیپور قدیمی که 180 تومن بود پشت ویترین خاک خورده بود رو بهم نشون داد گفت اینم قشنگه ها منم چیزی نگفتم سکوت کردم بعدش راه افتادیم رفتیم همون رو خریدیم . الان که هفت سال گذشته بقیه رفتارها و حرفاش رو دیدم متوجه شدم که کلا زورش میاد واسه من خرج بشه. حالا عزیزم بعضی دختر خانم ها این مدلی هستن که از اول گارد رو می‌بندن و به کسی رو نمیدن که پیشگیری کنن از حاشیه های بعدی. شما و خانوادتون هم اگر واقعا هیچ قصد بدی ندارید لطفاً حساس نشید و گیر به کاراش ندید بزارید هر چی به دل خودشه انجام بده بخدا بعدا بدجور تو دلش میمونه  و ازتون دل چرکین میشه.. مگر اینکه شوهرش نداشته باشه و بهش نه بگه. که اون دیگه بین زن و شوهری خودشونه.