2777
2789
عنوان

متخصصا بوی خووووب

206 بازدید | 20 پست

ی ادکلن با پخش بوی عالی از اینا ک قبل خودت بوش بیاد ترجیحا تا قیمت بیست تومن معرفی کنید گرون تر نه بوی خاص باشه  زیاد شیرین نباشه مناسب فصل پاییز زمستون بهار و مجالش باشه 

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

۲۰میلیون؟

«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»«خدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود»امیدوارم همینقدر قشنگ براتون بخواد❤🌱خدایا صلاحتو با حاجت دل من یه گره کور بزن❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوب اگه من پول عطر ۲۰ میلیونی داشتم که نی نی سایت نمیومدم 😂🫠

چ ربطی داره خواهر من از سال نودچهار نامزد داشتم میام بعد نود هفت اقدام بودم باز امدم با این اکانت ب عطر نیس ک ب شرایطه😂😂😂

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

من ساوج میزدم اصل باید باشه وگرنه پخش بو نداره

ساواج دیور ک مردونس؟؟؟

۲۰میلیون؟

اره دیگه بیست هزارتومن گلاب هم نمیدن دستمون

من ادکلن مردانه استفاده می کنم چون زنانه ها اکثرا شیرینن

هم فرشته اولا بولرم و هم شیطان،  بستگیسی وار من ایشیخ لیخ اولاسان یا گئجلیخ:)  😈        https://daigo.ir/secret/21646061130                                                 🙃 لینک چت🙃                                       کنکوری ۱۴۰۷ 😍عاشق رشته تجربیم 😊ولی الان شکست بدی خوردم از تجربی🤧میام سایت به دوستام سر میزنم این تنها تفریح من در این روزاست 🙇🏻‍♀اخلاق و رفتارم تو سایت با واقعیتم خیلی فرق داره و در واقعیت خیلی آرومم و کم حرف🤷🏻‍♀ هر وقت خسته شم و ناراحت فقط گوش کردن آهنگ آرومم میکنه🥺یه دختر ترکم و به ترک بودنم افتخار میکنم.😍طرفدار تیم تراکتور هستم طرفدار تیم تراکتور بودن دلیه مهم نیست ببازیم یا ببریم چون که تراکتور همیشه برای ما قهرمانه💓‌.‌.اِصالَتَم اِفتخارمه' 𝑻𝑶𝑹𝑲❤️‍🔥🤟🏻🐺

عطر خاص پخش بوش خیلی زیاده پارسال ۹میلیون بود الان نمی‌دونم چند تومنه

اسمش بگین من الان میخوام ی جا بخرم ک دسترسی تدارم برم بو کنم میخوام بفرسته تا بیست اوکیم

میس دیور پرفیوم

نارسیس پودری

والنتینو پودری

#دور از تو بادا اهرِمَن، ایرانِ مَن || #خلیج_همیشه_فارس || ناتانائيل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائيل، تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید || elvabeaute ✿✿✿ آیدی آنلاین شاپمونه ممنون میشم حمایت کنید||

میس دیور پرفیومنارسیس پودریوالنتینو پودری

نه اینا خیلی تکراری خیلیا دارن میزنن خاص نیس نارسیس پودری هم خیلی بو وسایل ارایشی میده برام