2777
2789
عنوان

میخوام مرغ مجلسی درست کنم کمکککک

157 بازدید | 4 پست

بچه ها مرغم‌کنجه کنجه هست الان‌گذاشتم‌ تو‌مواد غیر این مرغ ها مرغ ندارم شوهرم ایراد گرفته🤣

خیلی مرغا کوچیکه راحت سرخ میشه مثله مرغ پاستا هست

الان میخوام مرغ درست کنم با رب گوجه

فلفل دلمه و پیاز ریز خورد کردم که با مرغ تفت بدم 

بعدش باید چیکار کنم؟

سیب زمینی هم‌میخوام‌کنارش درست کنم

زبون مادرشوهرتونم🌵😂میخوام همیشه یاد وخاطرات مادرشوهراتون تو ذهن وقلبتون باقی بمونه😛😜😂دوتا آرزو دارم ان شاء الله بهش برسم😌💪(عشق دلسوز من ازخدا میخوام بهترینا سر راهت قرار گیرد تا زندگی سرشار از ارامش و محبت رو داشته باشیم)=تقدیم به همسر عزیزم❤️💋

😅😁 نوش جان
ادویه ها فراموش نشه قشنگ طعم عالی بگیره
میتونی با نون یا برنج سفید سروش کنی

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو‌مواد نباید بذاری 

بذار با پیاز و زردچوبه یکم بجوشه خیلی کم 

بعد آبکش کن سرخش کن

پیاز داغ درست کن یکم پودر سیر یا یه حبه سیر با پیاز سرخ کن 

زردچوبه بزن و فلفل قرمز یکم الو خورشتی الو بخارا اینا اضافه کن رب گوجه بزن تفت بده با پیاز 

بعدش مرغ و اب جوشو اضافه کن

اگه دوست داری خورشت سیب زمینی باشه

که یکم جوشید بهش سیب زمینی حلقه ای اضافه کن

اگه نه بذار مرغ بجوشه و جا بیوفته 

سیب زمینی در کنارش سرخ کن 

با زرشک

الّلهُمَّ‌صَلِّ‌عَلَی‌مُحَمَّدٍ‌وَ‌آلِ‌مُحَمَّدٍ‌و‌عَجّل‌فَرَجَهم..❤️

زعفرون و کره هم حتما بهش بزن

#دور از تو بادا اهرِمَن، ایرانِ مَن || #خلیج_همیشه_فارس || ناتانائيل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائيل، تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید || elvabeaute ✿✿✿ آیدی آنلاین شاپمونه ممنون میشم حمایت کنید||