2777
2789
عنوان

پول میخوای

| مشاهده متن کامل بحث + 186 بازدید | 31 پست
خوب چطوری امکان داره؟این کارتها خیلی حساسن و زود بن میشن و خیلی باید مراقب باشی.۱۰ درصد ام خوبه

شما اگه تمایل داشتید بهم بگید، در اسرع وقت حداکثر چند روز براتون حساب کامل بیزینسی فول وریفای میسازم، و با تمامی اطلاعات و مدارک خدمتتون ارائه میشه. نیازی هم به پاسپورت یا مدارک شما نداره، فقط به آی پی ثابت برای استفاده نیاز دارید، اگه تمایل داشتید پیام بدید، تا براتون درستش کنیم. عکس اکانت هم برای تضمین براتون میفرستیم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچ راهی نیست بشه مسترکارت گرفت؟حالا به نام نباشه اما دایمی باشع...مثلا تو بازار سیاهها

چرا هست. ولی بهتره سمتشون نرید. چون ممکنه حسابتون بن بشه و همه درامدتون از بین بره. راهی که ما براتون درست میکنیم چون اطلاعات اشخاص واقعی هستن، مشکلی براشون پیش نمیاد. ولی حساب های دیگه چون با اطلاعات فیک درست میشن، معمولا بن میشن

چرا هست. ولی بهتره سمتشون نرید. چون ممکنه حسابتون بن بشه و همه درامدتون از بین بره. راهی که ما براتو ...

خوب نه منظورم اونایی که اطلاعات دقیق دارن اما تو بازار سیاه هستن و احتمال لو رفتنش نیست....مثلا در حد 5 تا 20 دلار شارژ باشه که باهاش خرید کرد یا جایی ثبت نام کرد....

خوب نه منظورم اونایی که اطلاعات دقیق دارن اما تو بازار سیاه هستن و احتمال لو رفتنش نیست....مثلا در ح ...

متاسفانه بنده از اونهایی که شما میگید اطلاعی ندارم. این نوع حساب ها به عنوان حساب اجاره ای شناخته میشن. و بدلیل ریسک بالا و احتمال بن شدن زیاد، باید با احتیاط زیاد و از جای مطمئن صورت بگیرن. شما اگه بکید کارتون دقیقا چیه شاید بتونم بیشتر بهتون کمک کنم

متاسفانه بنده از اونهایی که شما میگید اطلاعی ندارم. این نوع حساب ها به عنوان حساب اجاره ای شناخته می ...

ببنید سرور های مجازی آمازون رایگان هستن و میشه بصورت دائمی ازشون استفاده کرد البته با منابع محدود...برای ثبت نام ازتون یه مسترکارت معتبر میخان که اعتبار سنجی کنن.

ببنید سرور های مجازی آمازون رایگان هستن و میشه بصورت دائمی ازشون استفاده کرد البته با منابع محدود... ...

درسته. بله خوب میشه اینکارو هم کرد. ولی باید حساب وریفای شده باشه. یعنی درسته که رایگان هست، ولی به هر حال حساب باید کامل و وریفای شده باشه. 

درسته. بله خوب میشه اینکارو هم کرد. ولی باید حساب وریفای شده باشه. یعنی درسته که رایگان هست، ولی به ...

خوب حساب وریفای شده تو بازار سیاه میفروشن...یعنی صاحب کارت یه خانم مسن مهاجره که از اینا خبری نداره و کارتش اینجا به کار میاد.از اینا کجا میتونم پیدا کنم.

خوب حساب وریفای شده تو بازار سیاه میفروشن...یعنی صاحب کارت یه خانم مسن مهاجره که از اینا خبری نداره ...

خوب اونو میشه یه کاریش کرد. فقط لازمه بیشتر بهم توضیح بدید بدونم دقیقا چی میخواید، اگه واقعا تمایل داشتید پیگیر بشم یکی براتون جور میکنم. 

دقیقا چه حسابی میخواید؟ ‌ و اینکه چیکار میخواید باهاش بکنید؟

خوب اونو میشه یه کاریش کرد. فقط لازمه بیشتر بهم توضیح بدید بدونم دقیقا چی میخواید، اگه واقعا تمایل د ...

یه کارت بانکی معتبر متعلق به شرکت مسترکارت که بشه باهاش در آمازون سرور گرفت...اونا برای صاحب اون مسترکارت یه پیامک ارسال میکنن که کد فعالسازی داره و باید اون کد هم باشه....هزینه ای کسر نمیکنن فقط برای احراز هویت اینو میخوان

یه کارت بانکی معتبر متعلق به شرکت مسترکارت که بشه باهاش در آمازون سرور گرفت...اونا برای صاحب اون مست ...

مشکل خود مستر کارت نیست. مشول دریافت کد هستش. که چون شماره دست خود شما نیست، نمیتونید کد رو دریافت بکنید. هرچند اگه با ایمیل بشه از آمازون کد فرستاد میتونید دریافت بکنید. 

الان اگه پی پال داشته باشید به آمازون وصل میشه؟ اینو یه تحقیق درموردش بکنید. اگه وصل بشه به آمازون میشه کد هم گرفت. برای پی پال خیلی سخت نیست

مشکل خود مستر کارت نیست. مشول دریافت کد هستش. که چون شماره دست خود شما نیست، نمیتونید کد رو دریافت ب ...

سایت هایی مثل ایرانیکارت پی پال وریفای شده میدن اما مسترکارت رو نه....قبلا زراعت بانک ترکیه به پاسپورت ایرانی مسترکارت میداد اما الان نه...با کارت مسترکارت مجازی نمیشه.....با پی پال هم نمیشه...باید حساب بانکی معبر معرفی کنید تا اجازه استفاده از سرویس رو بدن...

سایت هایی مثل ایرانیکارت پی پال وریفای شده میدن اما مسترکارت رو نه....قبلا زراعت بانک ترکیه به پاسپو ...

خوب این هم هست. در واقع مستر کارت رو باید به صورت حضوری خودتون تهیه کنید درحالی که امکانش نیست توی ایران این کارو کرد. ولی برای پی پال فقط مجازی هست. البته حتما آمازون پی پال رو هم قبول داره، فقط احتمالا بستگی به کشور و آی پی تون داره که امکان پرداخت با پی پال باشه یاخیر. یعنی احتمال زیاد اگر شما با آی پی آمریکا وارد سایت بشید این امکان فراهم باشه.