2777
2789
عنوان

من بادوست پسرم دعوام شد💔🫢

23 بازدید | 21 پست

من با پسری دوست شدم  بیرون توی خیابون هم اون از من خوشش اومد هم من، یجوری شمارش به من داد و الان دوهفته هست چت میکنیم میحرفیم ولی اکثر موقع ها دعوا میکنیم سر هر چیزی حالا ولی آخر بار از دلم درمیاره هرجور شده کلی پیام میده، ولی دیروز سر اینکه میگه بیام بیرون دعوام شد ولی من چون بهش اعتماد ندارم نمیرم میگم موقعش که رسید خبرت میکنم میگه کی اینا حتما دوسال دگ میگم درکم کن بگو باخودت هروقت احساس راحتی کرد خودش میگه بهم درکم نمیکنه و اینکه میگه عکس بفرست چون شهر ما کوچیک من نمیفرستم میگم که یه وقت آبروم نره ولی همش تو این موضوع بی درک بازی درمیاره 

کار شما درسته

اگ فکر میکنی درکی نداره کات کن چون اگ علاقش واقعی بود درکت میکرد

"وَ مَن‌ایمان‌دارم‌‌ اگر روزی مَرا در قبری بخوابانند‌ روحِ‌هزاران‌حیوان برای آرامشم دست‌ به‌ دامانِ‌خدا خواهند‌شد💙 "دل کِ‌ نه‌ جانم‌برایش‌تنگ‌شده‌""داداشیم""🖤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چندسالته؟!

رابطتو باهاش قطع کن

تو آدم دوستی نیستی و اونم اینو نمیپذیره پس فقط دعوا و اعصاب خوردیش برای تو میمونه

دوستی بدون بیرون رفتن و عکس و... مگه ممکنه؟!پس قطع کن تا بیشتر از این روح و روانتو داغون نکردی

ولش کن بره اونو

من یسال عکس فیک دادم بعد یسال بهش گفتم گفت عیب نداره مهم نیست😂💔

دردی که انسان را به سکوت وا می‌دارد بسیار سنگین تر از دردی است که انسان را به فرياد وامی دارد…و انسان ها فقط ب فریاد هم می رسند…نه به سکوت هم…!
واقعا؟!😂 تماس تصویری نمیخواست؟!مگه میشه

آره بخدا😂

نه تماس تصویری نداشتیم چون من تو اتاق نمیتونستم حرف بزنم تو حیاطمون تلفنی حرف میزدیم تصویری دیگه نمیشد

دردی که انسان را به سکوت وا می‌دارد بسیار سنگین تر از دردی است که انسان را به فرياد وامی دارد…و انسان ها فقط ب فریاد هم می رسند…نه به سکوت هم…!
آره بخدا😂نه تماس تصویری نداشتیم چون من تو اتاق نمیتونستم حرف بزنم تو حیاطمون تلفنی حرف میزدیم تصویر ...

رابطتون لانگ بود؟

"وَ مَن‌ایمان‌دارم‌‌ اگر روزی مَرا در قبری بخوابانند‌ روحِ‌هزاران‌حیوان برای آرامشم دست‌ به‌ دامانِ‌خدا خواهند‌شد💙 "دل کِ‌ نه‌ جانم‌برایش‌تنگ‌شده‌""داداشیم""🖤

رابطتون لانگ بود؟

در واقع همشهری هستیم ولی بخاطر درسش یه شهر دیگه بود یبارم اومد شهر خودمون گفتم آمادگی ندارم ببینمت و نرفتم

در واقع همشهری هستیم ولی بخاطر درسش یه شهر دیگه بود یبارم اومد شهر خودمون گفتم آمادگی ندارم ببینمت و ...

😐😂چ جالب

آره بخدا😂نه تماس تصویری نداشتیم چون من تو اتاق نمیتونستم حرف بزنم تو حیاطمون تلفنی حرف میزدیم تصویر ...

من اونزمونا که بچه سن بودم  میخواستم یکی از آشناهامو اذیت کنم و ازش انتقام بگیرم همینکارو باهاش کردم ولی از روز سوم دیگه التماس و اصرار که بیا تماس تصویری😂

منم دست پیش گرفتم که پس نیافتم بهش گفتم ازت خوشم نیومد خدافظظظ

بعد این بنده خدا کارش موسیقی بود 

پشت سر هم آهنگای غمگین کاور میکرد که من پشیمون بشم برگردم

منم عذاب وجدان گرفته بودم روزی ۱۰۰۰ مرتبه ذکر استغفار میگفتم

هنوز اون آهنگارو پاک نکرده قشنگ مشخصه هنوز عاشق اون عکسای فیکیه که فرستاده بودم😐😂

و متاسفانه همکارمم هست میبینمش خندم میگیره چه بلایی سرش اوردم

من اونزمونا که بچه سن بودم میخواستم یکی از آشناهامو اذیت کنم و ازش انتقام بگیرم همینکارو باهاش کردم ...

وای بیچاره🤣🤣🤣🤣🤣

منم فکر میکردم بهش بگم تموم کنه ولی نکرد گفت عیب نداره خیلی تعجب کردم