2777
2789
عنوان

بیاید نظرتون

13 بازدید | 13 پست

بنطرتون با ۲۴ سن بخای پزشکی قبول شی دیره؟ و دلیل؟

اگه هم بشه با ۳۱ سالگی میشی عمومی

نظر؟

( «فهمیدن ساختار یک اتم برای من ساده تر از درک های راز های قلب یک زن است» داداشمون آلبرت)

دیگه پیر شدی عزیزم 🤣

در آفریقا هر روز صبح آهویی از خواب بر می خیزد ک میداند باید سریع تر از یوز بدود تا شکار نشود و یوزی ک میداند باید سریع تر آهو بدود تا از گشنگی نمیرد، مهم این نیست آهو باشی یا یوز مهم این است با اولین اشعه آفتاب با تمام سرعت بدوی!

اره چون تا 40 سالگی تحصیلش زمان میبره 

عمومی به درد نمیخوره

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر ارادت قویه از پس بر میایی و موفق میشیسنتون اصلام زیاد نیس فقط بستگی به خودت داره و تلاشت

*اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*

اگ علاقه داشته باشی دیر نیس

شما خودتون دامپزشکی میخونین؟

چند ساله تو کلاستون هست؟

( «فهمیدن ساختار یک اتم برای من ساده تر از درک های راز های قلب یک زن است» داداشمون آلبرت)

ادمهای موفق سن وسال نمیشناسن هر روز دنبال موفقیتهای بیشترن مثل ترامپ مثل ایلان ماسک... 

*اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*

شما خودتون دامپزشکی میخونین؟چند ساله تو کلاستون هست؟

از ۱۸ تا ۲۲ داریم خب... تو دانشکده های علوم پزشکی ۳۰ ساله هم دیدم

یکی از فامیلامونم ۴۵ سالگی دندونپزشکی قبول شد 

" دل که نه جانم برایش تنگ شده"داداشیم"🖤

از ۱۸ تا ۲۲ داریم خب... تو دانشکده های علوم پزشکی ۳۰ ساله هم دیدمیکی از فامیلامونم ۴۵ سالگی دندونپزش ...

یعنی سن ها ۲۵ به بالا هم پیدا میشه رشته پزشکی؟

یعنی سن ها ۲۵ به بالا هم پیدا میشه رشته پزشکی؟

اره عزیزم من دیدم... سال اول پزشکی هم دیدم ک ۲۶ سالش بود 

عادیه...

میدونی اونا فقط ب موفقیت فکر میکنن.

سن قرار نیس محدود کنه

یادمه ی روز رفتم کتابخونه درس بخونم یه خانم ۲۸ ساله گفت دانشجو سال اول پزشکیم

ی پسر ۵ ساله هم داشت

گفتم چطور با وجود همسر و بچه اراده داشتی؟

گفت موفقیت اونقدر واسم مهم بود ک این چیزا محدودم نکرد..

" دل که نه جانم برایش تنگ شده"داداشیم"🖤

اره عزیزم من دیدم... سال اول پزشکی هم دیدم ک ۲۶ سالش بود عادیه...میدونی اونا فقط ب موفقیت فکر میکنن. ...

وای ممنون عزیزم بهم امید دادی

موفق شی انشالله

2827
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز