2777
2789
نه من شهر خودمو زدم ابجیمم الان رشتش انسانیه متولد ۸۸ عه میخواد حقوق بخونه دانشگاه تهرانخودم رتبم فک ...

با هزار خورده ای خوب حقوق قبول شدی 

هر دوتون حقوق ؟ 

فرهنگیان که بهتره

دوستم پارسال ۲۱۱ کنکور شد انسانی، هم حقوق قبول شد هم فرهنگیان رفت از حقوق انصراف داد رفت دبیری جامعه شناسی فرهنگیان....

مدیریت بازرگانی نرو اگه میرید مالی برید اون بهترهفرهنگیان که پیشرفت آنچنانی نداره اما مدیریت مالی از ...

چرا مدیریت مالی 

من یا حسابداری میخواستم یا مدریت بازرگانی 

بالاخره حسابداری و رشته ها مدیریت بازرگانی صنعتی دولتی و اقتصاد زیاد فرقی با هم ندارن و بازار کارشون هم یکیه تقریبا

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

با هزار خورده ای خوب حقوق قبول شدی هر دوتون حقوق ؟ فرهنگیان که بهترهدوستم پارسال ۲۱۱ کنکور شد انسانی ...

نه خواهرم یازدهمه فعلا اون میگم هدفش دانشگاه تهرانه

من فرهنگیانو با این وضع کشور نمی‌پسندم من دانشگاه بین‌المللی قزوین میخونم 

چرا مدیریت مالی من یا حسابداری میخواستم یا مدریت بازرگانی بالاخره حسابداری و رشته ها مدیریت بازرگانی ...

با مدیریت مالی امکان استخدامی بانک زیاده ولی بازرگانی کمتره 

حسابداریم خوبه 

ولی بازم من مدیریت مالی رو ترجیح میدم اگه بتونید تخصص بگیرید 

نه خواهرم یازدهمه فعلا اون میگم هدفش دانشگاه تهرانهمن فرهنگیانو با این وضع کشور نمی‌پسندم من دانشگاه ...

اها من فرهنگیان دبیری دوست داشتم نزدیک خونمون هم هست خودم میرم و میام ولی امسال تلاشی نکردم زیاد نیاوردم، نمیدونم بمونم ی سال دیگم یا نه ۱۹ سالمه

اها من فرهنگیان دبیری دوست داشتم نزدیک خونمون هم هست خودم میرم و میام ولی امسال تلاشی نکردم زیاد نیا ...

اگه علاقه دارید بمونید پشت نمیدونم راستش قشنگم

ولی من بودم نمیموندم همینطوری ما تو این مملکت عقبیم فرض کن یسالم بخاطر کنکور بخوام بیفتم عقب

شما همون سال ۱۲ قبول شدی ؟ یا پشت موندی برای حقوق؟

نه من سال اول قبول شدم اگرم رتبم به حقوق نمی‌رسید پشت نمیموندم آزاد میرفتم ولی با رتبم روان و مدیریت و حسابداری هم قبول بودم

تا ارشد ک دکترا امکان اپلای هم بالاس و خوبهالان حسابدار زیاد شده اما مدیریت مالی نه

چ فرقی میکنن حسابدار با مدیریت مالی؟ 

مگر بازار کارشون یکی نیست بالاخره همه جا حسابدار میخوان 

چ فرقی میکنن حسابدار با مدیریت مالی؟ مگر بازار کارشون یکی نیست بالاخره همه جا حسابدار میخوان

میدیریت مالی رو شما پیشرفت میتونید بکنید ولی حسابداری یه کاریه که شما باید تا آخر عمرتون انجام بدید عین روتین 

با مدیریت مالی هم امکان مهاجرت بهتره هم میتونید مدیر مالی شرکت ها بشید هم میتونید شرکت بزنید هم میتونید تو بانک استخدام بشید 

درسا که یکیه تقریبا ولی مدیریت مالی اگه توش زبر و زرنگ باشی حقوق خیلی توپی میتونی بگیری

میدیریت مالی رو شما پیشرفت میتونید بکنید ولی حسابداری یه کاریه که شما باید تا آخر عمرتون انجام بدید ...

نه مهاجرت که نمیخوام عزیز 

ولی بانک رو دوست دارم شرکت فولاد و نفت و پتروشیمی و مخابرات اینا هم میخوان رشته های مدیریتی و حسابداری رو؟!

2790
2778
2791
2779
2792