2777
2789
یسال پشت موندن که الکی نیست گلم انتخواب کن برو دانشگاه بعد در کنارش بخون برای پزشکی اینطوری چیزیو از ...

نه محروم میشم اگر انتخاب رشته کنم و قبول بشم تازه باید جریمه هم بدم و از کنکور 1405 محروم میشم اینجوری میشه دو سال عقب افتادن منم نمیتونم هم درس دانشگاه بخونم هم کنکور همی یه سال بهتره

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

یسال پشت موندن که الکی نیست گلم انتخواب کن برو دانشگاه بعد در کنارش بخون برای پزشکی اینطوری چیزیو از ...

اگه رشته ای که بره دانشگاه دولتی باشه دیگه کنکور نمیتونه بده 

باید اول از دانشگاه انصراف بده که هزینش زیاده خب 

یا بعد که درسش تموم شد اون موقع می‌تونه کنکور بده 

اگه رشته ای که بره دانشگاه دولتی باشه دیگه کنکور نمیتونه بده باید اول از دانشگاه انصراف بده که هزینش ...

واقعا من نمیدونستم عزیزم یکی گفت پیام نور میشه من فکر کردم دولتیم میشه

شماهم حقوق میخواید بخونید؟!

عزیز من پشت کنکور بودم امسال ، الان موندم بشینم ی سال دیگه بخونم یا برم آزاد مدیریت بازرگانی 

نه به حقوق علاقه ندارم فرهنگیان میخواستم که نشد ....

همون شهر خودت بود یا مجبور شدی برای خوابگاه ؟یادته رتبه ات چند بود

نه من شهر خودمو زدم ابجیمم الان رشتش انسانیه متولد ۸۸ عه میخواد حقوق بخونه دانشگاه تهران

خودم رتبم فکر کنم ۱۰۰۰ و خورده ای شد 

عزیز من پشت کنکور بودم امسال ، الان موندم بشینم ی سال دیگه بخونم یا برم آزاد مدیریت بازرگانی نه به ح ...

مدیریت بازرگانی نرو اگه میرید مالی برید اون بهتره

فرهنگیان که پیشرفت آنچنانی نداره اما مدیریت مالی از دانشگاه دولتی بهتره آزادم خوبه باز

2790
2778
2791
2779
2792