2789
عنوان

جواب سلام

72 بازدید | 13 پست

شوهر خواهرشوهرم الان یه دوسه باریه جواب سلام منو نمیده. فقط وارد میشه با شوهرم سلام علیک میکنه. دفهی پیش وقتی من ۲ بار سلام کردم جواب سلام منو نداده!

شما بودین دفه ی بعد چیکار میکردین؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مقابله به مثل میکردم

یجوری وانمود کرد که انگار اصلا منو ندیده یا دقت نکرده . کسی که بار اول نشنیده یعنی بار دوم هم نمیشنوه؟ مگه هزار نفر تو اون خونه بودن؟! بار اول دیدم جوا نداد گفتم شاید متوجه نبود اما بار دوم همون لحظه بازم همین حرکتو انجام دادو ندیدم زد!

یجوری وانمود کرد که انگار اصلا منو ندیده یا دقت نکرده . کسی که بار اول نشنیده یعنی بار دوم هم نمیشنو ...

خوب دیگه رفتارش بده بوده دیگه عزیزم حالا نمی‌دونم چیه داستان ولی رفتارش بد بوده و باید متوجه رفتار بدش بشه وگرنه ادامش میده

کلا سلام نمیدادم و طوری رفتار میکردم ک انگار وجود نداره.

مثلا یجوری نشون داد که انگار متوجه من نبوده ۲ بار. اولش همین حرکت و دوباره هم بعد این حرکت سلام دادم باز همین حرکت کلشو هم کرد و نگاه به پایین کرد و رفت رو مبل نشست!

خوب دیگه رفتارش بده بوده دیگه عزیزم حالا نمی‌دونم چیه داستان ولی رفتارش بد بوده و باید متوجه رفتار ب ...

قطعا رفتارش زشت بوده . هیچ داستان و لیلی هم نداره ! یکبار ۴ ماه پیش اینکارو کرو یه بارم الان!

خوب دیگه رفتارش بده بوده دیگه عزیزم حالا نمی‌دونم چیه داستان ولی رفتارش بد بوده و باید متوجه رفتار ب ...

من چه صنمی با این دارم که اصلا بخواد دلیلی داشته باشه!😂 سطح مالی من و همسرم از همه ی اینا بالا تره فقط این ویژگی رو داریم . اما ما با اینا هیچوقت کاری نداشتیم مخصوصا من