2777
2789
عنوان

پریودی با ال دی

58 بازدید | 10 پست

خانوما من 5 روز پریودیم عقب افتاده بود مجردم هستم

بعد به مدت3شب پشت سر هم هر شب یکی یدونه یرص ال دی خوردم  الان سه روز  میگذره کی پریود میشم دیگه؟ 😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تجربه ی ال دی برای تاخیر پریود؟ بله. زیاد. ورزشکار بودم. برای مسابقات زیر نظر دکتر گاهی لازم می شد.

یه بسته کامل  رو میخوردی؟ 

ورزش خودش عقب میندازه فکر کنم 

مشکل کیست تخمدان اینا ک نداشتی؟ 

یه بسته کامل رو میخوردی؟ ورزش خودش عقب میندازه فکر کنم مشکل کیست تخمدان اینا ک نداشتی؟

نه.‌همون مقداری که لازم بود. از چهار روز قبل از موعد می خوردم تا وقتی که نمی خواستم پریود بشم. البته فکر کنم اگه آدم بسته ی کامل رو بخوره بهتر باشه. 

برای من همیشه کاملا منظم و سر وقت بوده. کیست و اینا هم هیچوقت نداشتم. 

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!
نه.‌همون مقداری که لازم بود. از چهار روز قبل از موعد می خوردم تا وقتی که نمی خواستم پریود بشم. البته ...

اخی یادش بخیر منم ورزش ک میکردم همه چیم منظم بود از وقتی که ول کردم زندگیم  بهم ریخته

اها پس یعنی4تا دونه میخوردی بعد3تا5روز پریود میشدی

اخی یادش بخیر منم ورزش ک میکردم همه چیم منظم بود از وقتی که ول کردم زندگیم بهم ریختهاها پس یعنی4تا ...

ورزش واقعا روی همه چی تاثیر می ذاره.

نه چهار تا کمی ریسکه. روز شروع پریود قطع می کنی و یهو ممکنه همون روز یا فرداش بشه. من چهار روز مونده به پریود شروع می کردم و تا وقتی نمی خواستم پریود بشم ادامه می دادم. کلا هفت هشت تا قرص مثلا. بعد که قطع می کردم سه تا پنج روز بعد شروع می شد. یه بار سه روز بعد شروع می شد یه بار چهار یا پنج روز بعد.

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!
ورزش واقعا روی همه چی تاثیر می ذاره.نه چهار تا کمی ریسکه. روز شروع پریود قطع می کنی و یهو ممکنه همون ...

مرسی عزیزم دعا کن من هر چه سریعتر امروز بشم خیلی  خیلی تحت فشارک به معنی واقعی  کلمه