من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
لطفا قبل از تبادل نظر با بنده مطالعه کنید : اگر به سبب اعتقاد شخصیتون حین دیدن نظر مخالف عقیده اتون فکر میکنید طرف مقابل دشمن شماست ، اگر پروفایل شما اشخاص خاصی هستند و اگر معتقدید وضعیت گل و بلبله لطفا ریپلای نکنید.با تشکر 🙏🏻
ممکن نیست بدن عادت کنه؟ چون میترسیدم قطع کنم دباره جوش بزنم یا عادت ماهانم نامنظم شه
مقدارش نباید یه اندازه یکسان باشه همیشه
مثلا اگر الان روزی سه تا میخورید تا شش ماه اینجوری ادامه بدید
بعد دو سه ماه روزی دوتا بخورید دو سه ماه روزی یکی
بعد دو سه ماه دو روز یکبار یکی..
تا زمانی که دیگه قطعش کنید.
لطفا قبل از تبادل نظر با بنده مطالعه کنید : اگر به سبب اعتقاد شخصیتون حین دیدن نظر مخالف عقیده اتون فکر میکنید طرف مقابل دشمن شماست ، اگر پروفایل شما اشخاص خاصی هستند و اگر معتقدید وضعیت گل و بلبله لطفا ریپلای نکنید.با تشکر 🙏🏻
یعنی مادام العمر که نباید مصرف کنی و اصلا نمیشه چون به قول شما بدن عادت میکنه واکنش نمیده دیگه.