سلام خانوما ما اول ها که وضعمون خیلی خراب بود شوهرم همه چی میخرید لباس بهم یا هرچی الان چند سال میگذره وضعش ن خوبه تو بد متوسط ولی چند ساله بهم لباس نخریده هر چقد ک میگم دعوا میکنم اثر نداره حتی وسایل خونه که تموم میشه روغن وسایل پختنی با من دعوا میکنه ک چرا تموم شد بنظرتون چیکار کنم ۲۰سالمع لباس هیچی ندارم 😢😢😢
عزیزم خدا بهت صبر بده زندگی با ادم خسیس واقعا وحشتناکه بشین اروم و منطقی باهاش صحبت کن نه با لحن غرزدن بگو که توی زنوگیت یکسری تیاز های شخصی داری که باید رفع بشه از جمله خرید لباس یا ازش بخوای ناهیانه یه پولی بهت بده
من باشم تو اون زندگی نمیمونم مردی که عرضه فراهم کردن چهارتا تکه لباس و وسایل خورد و خوراک برای زن و بچش نداره باید بکشی زیرش بره گمشه
🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین میکنی بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشهبرای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»
میگ بچه های من آینده دارن فلان باید برای بچه هام تلاش کنم فلان
اهان. خب شما ی کاری کن یواش یواش تو گوشش بخون که بچه ها فقط قرار نیست در آینده زندگی کنن الان وقت رشدشونه وقت تفریحشونه اگه الان زندگی رو نتونیم شیرین کنیم براشون در آینده پول قدرت زیادی نداره براشون، بگو ما باید پول رو خرج رشد خودمون و بچه ها کنیم.