پویاااااا مدیر استارتر عضویت: 1404/04/28 تعداد پست: 63 عنوان نمیخوام دروغ بگم 74 بازدید | 5 پست دوستان من چندین جا برای مصاحبه کاری رفتم ، تمام سوالات کارفرما رو با صداقت جواب میدم .مثلاً وقتی میپرسن سابقه کاری داری من حقیقتش رو میگم که سابقه کاری ندارم .و این باعث شده چندین ماه نتونم جایی سر کار برم چون نمیتونم به دروغ بگم سابقه کاری دارم و جایی با دروغ مشغول به کار بشم .نظر شما چیه ؟😕 1404/04/28 | 15:16 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ایلشاه_هفتم عضویت: 1400/04/01 تعداد پست: 27373 خیلی جالبه وقتی بیست سالته میگن سابقه کارت چقدره؟ وقتی چهل سالت میشه سابقه کار داری میگن افراد زیر چهل سال واجد شرایطن😆 😎💚🐬
zahra78___ عضویت: 1398/01/25 تعداد پست: 3802 هفته پیش واسه مصاحبه رفتمجاییازم پرسید هرچی کارفرما بگه تایید میکنی منم گفتم اگه به حق باشه بلهیهو گفت امان از دست شما دهه ۸۰ ها توقع داشت بگم اره خفه خون میگیرم میگم چشمالبته متولد۷۸ هستم نمیدونم چیشد واقعا خدایا شکرت.میدونم به صدای قلبم گوش میدی .میدونم نگام میکنی .الهم صل علی محمد و ال محمد
پویاااااا مدیر استارتر عضویت: 1404/04/28 تعداد پست: 63 خیلی جالبه وقتی بیست سالته میگن سابقه کارت چقدره؟ وقتی چهل سالت میشه سابقه کار داری میگن افراد زیر ... دقیقا همینه ، منم ۱۹ سالمه 😬😂
پویاااااا مدیر استارتر عضویت: 1404/04/28 تعداد پست: 63 هفته پیش واسه مصاحبه رفتمجاییازم پرسید هرچی کارفرما بگه تایید میکنی منم گفتم اگه به حق باشه بلهیهو ... 😂😂😂😂هرچی کار فرما بگه که قرار نیست نیرو تایید کنه ، نمیدونم چه فکری پیش خودشون میکنن راجب ما نیرو ها 😐
ایلشاه_هفتم عضویت: 1400/04/01 تعداد پست: 27373 دقیقا همینه ، منم ۱۹ سالمه 😬😂 یوتوبر شو اکثرا کارای بدون پارتی دور از جونت حمالیه 😎💚🐬
پویاااااا مدیر استارتر عضویت: 1404/04/28 تعداد پست: 63 یوتوبر شو اکثرا کارای بدون پارتی دور از جونت حمالیه واقعا پول لازم دارم ، یوتیوبر شدن خودش زمان میخواد تا به درآمد برسی