2777
2789

پدربزرگم وضع مالیه به شدت خوبی داشت

و ۳تا دختر و ۵تا پسر

وصیت نامه نوشت نفری ۳تا مغازه داد به دختراش

که هرمغازه‌حدود۶ملیارد قیمت زمینشه یعنی حدود۱۸ملیارد

بعد فوت پدربزرگم وصیت نامه رو اتیش زدن و گفتن اصلا چیزی نداده یکی از دایی هام گفت نفری ۳تا سهم دختراست و وصیت نامرو اتیش زدن

ماهم چندسال چیزی نگفتیم الان یه حرفایی زدن میخوایم فردا شکایت کنیم

بنظرتون چیزی تهش در میاد یا نه

یکی از داییام گفت بیاین ۴هزارمتر بهتون میدم ولی نهایت قیمتش بشه ۵ملیارد بیشتر نمیشه گفتیم نمیخوایم

💍♥️

در این شرایط نه ولی مدرک ندارید که شاهد کسی هست ؟

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین حتما برید شکایتتت ـاصلا هم کوتاه نیاید.. مال یتیم بخوان بخورن بد حور میزنتشون زمین

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

وصیت دستی محضری هرچی اصلا اعتبار قانونی نداره

تمام ارث به صورت قوانین ارثیه تقسیم میشه

حتی یکی صلحم کنه به فرزندش بقیه وراث میتونن شکایت کنن

ما درگیرش بودیم

مامان دوتا گل پسر

الان چیزی تقسیم کردن یا نه؟؟ 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

وقتی مدرک ندارین چیو شکایت کنین ؟

و مگه انحصار وراثت نداره خب طبق اون بکنین

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

اگر وصیت نامه رو پیش وکیل تنظیم کرده که از طریق وکیلش پیگیری کنین

اگر نه بازم وکیل بگیرید اموالش بر ۱۳ تقسیم میشه که هر دختر بک سهم و هر پسر دو سهم داره 

مالیات و دستمزد وکیل هم مشترکا باید بدید 

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ