مثلا میخوام دخترمو بزارم خونشون میگه ادم بچشو جایی نمیزاره بمونه چند هوایی میشه یا من میرم خونشون میکه نمون شوهرتو نباید تنها بزاری قبول دارید حرفشو شما مادرتون از این حرفا میزنه؟شما شوهرتونو تنها میزارید بمونه یا بچتونو؟
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
درسته میگه اگربزاری شماکی نیستی طرفشوبگیری اگر مثلا کار اشتباهی کرد بالاخره اونا ی حرفی میزنن تاآخرعمرش بچه توذهنش هست برای شوهر هم اینو حق بامادرتون هست هرجا میری شب اصلا تنهاش نزار مردهاوقتی میبینن تنها هست پای دوستاشون روتوخونه باز میکنن کمتر مردی هست که این کارونکنه خودم دیدم بچشم چندتا تا حالایکی بودهمسایه امون مادرش راه دوربود رفته بودخونه مادرش شوهرش کارمیکرد توخونه بود میدیم ی آدم های عجیب غریب رومیاره توخونه شوهرم به یکیشون گفته بودکجامیری گفته بود میرم طبقه بالایی لوله آب خرابه بای کیف بود بعد چنددقیقه نشد بوی بدی میومد داشتن بست می کشیدن یکی می رفت دوتامیومد اگرببینی چی وضعی بودزنشم خبرازهیچی نداشت بعضی از مردها سواستفاده میکنن ازموقیعت مستاجرهم بودن رفتن. بله خودمون بایدمواظب شوهرهامون باشیم بچه هم همین طوراصلا نه بزارجایی نه بزار کسی نگهش داره فقط خودت وشوهرت دیگه به هیچ کس نمیشه اعتماد کرد بنظرمن