هفت ساله دارم میرک زبان اونم کانون زبان ایران اولین و معتبر ترین کلاس زبان ایران همون ایران آمریکا هنوز زبانم کامل نشده بعد یسری میگن ما یکی دوساله زبانمون کامل کامله هاجی چجورییییییی مگه میشه البته اینم بگم به یکیشون یبار گفتم سنجاب چی میشه نمیدونست با اینکه ادعا داست زبان انگلیسی رو مسلطه
من نفرستادم ایران چون سخت میگیرن همش گرامر کار میشه خسته کننده هست براشون
من سفیر گفتمان میفرستم مکالمه فوله پسرم
🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین میکنی بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشهبرای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»
کانون گرامر و مکالمه عالیه ولی رو کلمات خیلی تاکید دارن
درسته
🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین میکنی بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشهبرای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»
عزیزم مدت زمان مدرک گرفتنتون بستگی داره از چه ترمی وارد کانون زبان ایران بشی یرسیا از همون نوجوانان میرن اینطوری تا تموم کنن خیلی طول میکشه ولی اگه برای بزرگسالان تعیین سطح بدین حتی اگه بندازنت پایین ترین سطح که همون Basic1 هست خیلی طول بشه چهار سال طول میکشه
زن عموم تئوری هست اونجا میگه یه دو سه سال دیگه مونده
خب در چه حدی هستی ?
ایتا داری باهم صحبت کنیم در مورد موضوعات مختلف؟
من b2رو شروع کردم
کرونا به ما ثابت کرد که نزدن ماسک😷 باعث فراگیری این ویروس میشه.پس دوست روشن فکری که میگی حجابم،اخلاقم،عقایدم به خودم مربوط میشه.اصلا این طور نیست ،تودربرابر همه افراد جامعه مسئول هستی😔تومسئول آمارخیانت،طلاق،آمارازدواج و....هستی. خواهرم عکس 📸بی حجاب تو دراینستا قلب یک جوان رو به لرزه درمیاوردلطفا مراعات کنخواهرم برادرشوهرتو برادرت نیست که بااوراحت باشی. درنهایت اینکه مافقط ازاروپا برهنگی اش رو آموخته ایم ولی پیشرفت علمی ،و....یادنگرفتیم.برعکس بیگانگان تمام علوم ازجمله طب ،دین ،نجوم و🎓🔭🔬📚💡💼📊💉💊⚖️.... مارو فراگرفتند.دوست عزیزبهای تو خیلی زیاد است خودت رادرفضای مجازی ارزان نفروش ،بهای تو بهشت است🌺🏞⛰️.❌کاشت ناخن مانع وضو هست ونمازراباطل میکندگفتم که بدانی❌.تویی که دای امضامو میخونی 😉میدونم که یک زن فهمیده ای هستی.🙏(این امضا برای خودم واین کاربریه بقیه موارد از امضام کپی کردن البته با رضایت خودم )