2777
2789
عنوان

چقد بده مرد منت بذاره سر زنش

| مشاهده متن کامل بحث + 490 بازدید | 41 پست
بعد چی شد😂

هیچی دیگه دست نمیزدم اخم هم کرده بودم بدجور که گفت دارم ازت میترسم گفتم نمیخواد بترسی حرف زدنتو بفهم درست نیست 

گفت عذر میخوام گفتم اوکی فراموش کن اما باز دوباره کمکش کردم چندروز بعد گفت حال میکنم وقتی تو خونه کمک میکنی گفتم وظیفمه خودمم دارم زندگی میکنم 

گفت اره وظیفته حالا برو ظرفا رم بشور 

گفتم خب تا من میرم سوپر مارکت خرید بکنم وقتی برگشتم ظرفا شسته باشه گردگیری کرده باشی جارو کشیده باشی که اگر یک لکه خاک ببینم میری تو بشکه 

وقتی برگشتم دیدم همه چی رو مرتب کرده در کل کاری به کارش نداشتم چون نباید با زن بحث بکنی وگرنه روت به روش باز بشه حرفایی میزنه که نمیتونی حضم بکنی و ممکنه کنترلت رو از دست بدی و بیفتی به جونش 

اخرشم بهش گفتم این زندگی بدرد نمیخوره با پای خودم رفتم دادخواست طلاق دادم 

آقا هستم.......................................................................................................

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچی دیگه دست نمیزدم اخم هم کرده بودم بدجور که گفت دارم ازت میترسم گفتم نمیخواد بترسی حرف زدنتو بفهم ...

زندگی مشترک یعنی همکاری و درک متقابل دو طرف

خانوم شما هم سو استفاده کرده

من همکاریشو نمیخوام منت نذاره سرم راضیم

یه حالتیه دیگه هیچ دلم نمیخواد ریختشو ببینم مردک بی لیاقتو

خسته و دلشکسته...

زندگی مشترک یعنی همکاری و درک متقابل دو طرفخانوم شما هم سو استفاده کردهمن همکاریشو نمیخوام منت نذاره ...

اون کلا تو همه چی سو استفاده میکرد وقتی ایفون 5 اومده بود براش خریدم باهام بحثش شد انداختش تو دستشویی فلاش تانک رو هم کشید

بعد نشست رو مبل گفت اخییی دلم خنکککک شد 

گفتم اره دیگه دلت خنک شد جیب مام حالش خیلی خوبتر شد 

اونقدر دنبال دعوا بود که میگفت هرکس جای تو بود یه فس منو زده بود گفتم بابات صبح تا شب مامانتو داره میزنه چیزی عوض شد؟؟گفت اره مگه نمیبینی مامانم چطوری ازش حساب میبره 

گفتم بیخال بحث نکن چون یکی بخوری میری بیمارستان و منو بیخود سعی نکن تحریک کنی چون نمیتونی 

فرداش رفتم یه گوشی دیگه براش گرفتم که شنیدم داشت با دخترخالش حرف میزد گفت گوشیمو انداختم تو دستشویی بهنام یکی دیگه برام خرید 

مردا رو اینطوری باید ادم بکنی 

گوشی رو ازش گرفتم انداختم تو دستشویی دیگه هم نخریدم 

آقا هستم.......................................................................................................

اون کلا تو همه چی سو استفاده میکرد وقتی ایفون 5 اومده بود براش خریدم باهام بحثش شد انداختش تو دستشوی ...

ماشاالله وضع مالیتونم خوبه  چپ و راست هی گوشی خریدین اونم گرون انداختین توالت ، چاه نگرفت؟

وطن یعنی گذشته حال فردا، تمام سهم یک ملت ز دنیا، وطن یعنی چه آباد و چه ویران، وطن یعنی همین جا یعنی ایران، وطن تنها میراثی است که هرگز نمیتوان آن را خرج کرد، هدیه داد و یا فروخت، اینجا ایران است؛ جایی که در آن تاریخ زنده است و هر گوشه اش گواهی بر گذشته های بزرگ و پر از افتخار دارد🌟⭐

اون کلا تو همه چی سو استفاده میکرد وقتی ایفون 5 اومده بود براش خریدم باهام بحثش شد انداختش تو دستشوی ...

2تا گوشی تو ‬چاه، چاه میگرهها😂

وطن یعنی گذشته حال فردا، تمام سهم یک ملت ز دنیا، وطن یعنی چه آباد و چه ویران، وطن یعنی همین جا یعنی ایران، وطن تنها میراثی است که هرگز نمیتوان آن را خرج کرد، هدیه داد و یا فروخت، اینجا ایران است؛ جایی که در آن تاریخ زنده است و هر گوشه اش گواهی بر گذشته های بزرگ و پر از افتخار دارد🌟⭐

من از اینکارا زیاد انجام دادم نتیجش رو هم دیدم پر رو شد و زبون دراز بابای خودش بهم گفت ببین پخمهزن ر ...

کاملا مشخصه خانوادگی مشکل داشتن

چه پدرش، چه دختره یعنی همسرت

بجای اینهمه کش مکش و دعواهای بی دلیل و با دلیل و  این حرفهای صد من یه غاز

2نفری میرفتین مشاوره زناشویی و زندگی مشترک و روانشناس

2تا گوشی خریدی انداختی توالت نصفش رو خرج مشاوره کرده بودی الان زندگیتون رو میکردین مثل دوتا آدم.

کاملا مشخصه خانوادگی مشکل داشتنچه پدرش، چه دختره یعنی همسرتبجای اینهمه کش مکش و دعواهای بی دلیل و با ...

به اونجا نرسید یعنی به قدری خسته شده بودم که با پای خودم رفتم دادگاه که فقط اعصابم راحت بشه

و یکبارم به پولایی که ازم گرفت فکر نکردم چون واقعا داشتم از دستش سکته میکردم 

هرجا هست خوشبخت باشه 10 سال گذشت 

نگرفت مثل هلو رفت پایین

خوشش اومده بوده😐