2777
2789
عنوان

چقد بده مرد منت بذاره سر زنش

| مشاهده متن کامل بحث + 490 بازدید | 41 پست

عزیزم همون چند تا کار کوچیک هم که می‌کنه آخرش ازش تشکر کن تا بفهمه که تو قدردان هستی که احساس نکنه داری سو استفاده می‌کنی...شوهر من تا به حال یه دونه لیوان برام نشسته..بچه رو بغل میکردم با یه دست آشپزی میکردم دیگه خودت بفهم چه جوری بوده..ولی دیگه بی تفاوت شدم..حوصله بحث ندارم همه کارا رو خودم میکنم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرم خوبه که کمکت میکنه شما هم حرفی نزن که بعدا همینم انجام نده. فقط وقتی خوبین با هم، بیشین باهاش صحبت کن از سختی بچه داری بگو و بگو دوست دارم بیشتر هوامو داشته باشی. 

عزیزم همون چند تا کار کوچیک هم که می‌کنه آخرش ازش تشکر کن تا بفهمه که تو قدردان هستی که احساس نکنه د ...

خیلی تشکر کردم تو این ۴ سال هرکار مثبتی میکرد تشکر میکردم از بیرون میومد چیزی میخرید با ذوق میگیرم ازش تشکر میکنم ولی با تشکر منتش رو بیشتر میذاشت هی گفتم درست میشه نشد حتی چیزی هم میخره مثلا میوه میخره با هر دونه ای که میخوریم میگه انقد پولش شد

خسیس نیستا یهو میبینی دو ملیون میوه میخره از هر مدل ولی تا تموم بشن هی میگه انقد پولشون شد

خسته و دلشکسته...

من از اینکارا زیاد انجام دادم نتیجش رو هم دیدم 

پر رو شد و زبون دراز 

بابای خودش بهم گفت ببین پخمه

زن رو باید بکنی تو بشکه بعدم بذاری تو افتاب 

حالا تو برو ظرف بشور و لباس اتو بکن و خونه جارو کن بعدا سلامت میکنم

دقیقا حرف باباش درست در اومد هرچی که گفته بود 

تا وقتی دست نمیزدم میگفت مرد نباید تو خونه دست بزنه اوبوهتش از بین میره 

همینکه چندبار کمک کردم بهم گفت چطوری خانومی؟؟چقدر بهت میاد افرین افرین 

جارو برقی رو خاموش کردم بهش گفتم از سگ کمترم اگر دیگه دست به چیزی بزنم 

آقا هستم.......................................................................................................

مشکل اینه که حرمت ها دریده شده والا نباید اینجوری باشه اگه از جای دیگه حالش گرفته نباید رو تو تخلیه ...

معموما به این مرحله که میرسین بحث و جواب دادن های تند ...روابط بین زوجین هم خراب یا کنسل میشه ..و این خودش داستانی میشه برای تندخویی های بعدی و نهایتا سردی ج ن س ی ...روی میدهد

مرد،it,s good to be important ..but it,s  more important  to be good....

بنظرم خوبه که کمکت میکنه شما هم حرفی نزن که بعدا همینم انجام نده. فقط وقتی خوبین با هم، بیشین باهاش ...

دیگه حتی حوصله صحبت کردن باهاشم ندارم انقد همه جا آبرومو برده خوشم ازش نمیاد حتی نگا قیافش کنم

خسته و دلشکسته...

اصلا به روی خودت نیار یا تو هم هر کاری براش کردی مثل خودش منت بذار

هی کار میکنم میگم وقتی اومد منت بذارم سرش چند ساعت سرپا بودم زحمت کشیدم وقتی میاد هرچی فک میکنم یادم نمیاد کارامو نهایتا یکی دوتاشو میگم اونم حسه انزجار بم دس میده بخوام منت بذارم

خسته و دلشکسته...