2821
2789
عنوان

انفجار

| مشاهده متن کامل بحث + 582 بازدید | 36 پست
خجالت نمیکشی تایپکی میزنی که یه مرد بیاد توش بخنده واقفا آبروی هر چی زن و دختره بردیش با این تایپک ع ...

مرد میتونه نیاد شما هم ناراحتی میتونی بری شخصیه این مسئله کاملا ربطی به آبرو نداره ریپ نزن اعصاب ندارم

هر کی تلگرام وصل شده پر وکسی بده ما هم زیارت کنیم

اصلا نفهمیدم چی گفتی

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

میشه گزارش بزنی برام لطفا منم هر تاپیک خواستی گزارش میزنم

قربونت برم دیدم که گزارش الکی بزنیم خودمون تعلیق میشیم منم میترسم ببخش

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

به انفجارت برس

میتونم بدتر از خودت جواب بدم ولی نمیدم

تو معلوم نیست خودت هزاران کار برتر از حرف من بکنی تو زندگی ولی از اونایی کار دیگران به چشمت میاد بار اخرت هست میای تو تاپیک من

هر کی تلگرام وصل شده پر وکسی بده ما هم زیارت کنیم

2790
2823
2791
2779
2792