2777
2789

من زدم قبلا 

شما احتمالا حجم زیادی از کرم رو به کل صورتت زدی 

باید به نقاطی که جوش داره بزنی 

دکتر تجویز کرده واست؟

قبلا ی کرم ضدجوش میزدم اینطوری میشدم،دکتر گفت فقط رو جوش هات بزن بعد ۱_۲ساعتم بشور

هرچند آداپالن ممکنه اوایل مصرف حتی تعداد جوش ها رو بیشتر کنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اداپالن خوب نیس

نیروژنا بگیر زود میبره جوش رو

او تا به ابد. M💍                                                           متاهل متعهد😌                                                                        #نه به نژادپرستی                                        

من زدم قبلا شما احتمالا حجم زیادی از کرم رو به کل صورتت زدی باید به نقاطی که جوش داره بزنی دکتر تجوی ...

نه دکتر تجویز نکرد گفتن واسه جوش خوبه منم خریدم 

خیلی کم هم ازش استفاده کردم اینطور شدم الان زینک زدم رو پوستم دیگه آداپالن نمیزنم خیلی بد شده پوستم خشک خشک انگار ماسک زدم

اداپالن صورتمو خشک خشک کرده و همه ی صورتمو سوزونده

ن بشورش ن یخ بزن

بزار یکم استراحت کنه پوستت بعدش ابرسان بزن

ایشالله ک خوب میشه،ولی اگه نشد برو دکتر

او تا به ابد. M💍                                                           متاهل متعهد😌                                                                        #نه به نژادپرستی                                        

ن بشورش ن یخ بزنبزار یکم استراحت کنه پوستت بعدش ابرسان بزنایشالله ک خوب میشه،ولی اگه نشد برو دکتر

گفتن بهم زینک خوبه واسه سوختگی یکسره تمدید میکنم زینکو

گفتن بهم زینک خوبه واسه سوختگی یکسره تمدید میکنم زینکو

زینک هم پوست رو داغون میکنه