شوهرم اینستا نداره میگه خوشم نمیاد ، تابحال یه استوری واتساپ نذاشته ، واتساپ و تلگرام و بقیه اپ هایی ک استفاده میکنه ده ساله نه پروفایل نه هیچی نداره ، تا بحال یه سلفی از خودش نگرفته ، خیییییلی سنتی زندگی میکنه کاملا برعکس منه کنار هم که میبیننمون بهمون نمیخوره زن و شوهر باشیم ، فست فود نمیخوره عاشق غذاهای قدیمیه ، همیشه پیرهن دکمه ای و شلوار پارچه ای میپوشه کفش اسپرت بدش میاد موهاش همیشه یه مدل خیلی معمولی میزنه کلی ساعت شیک و عینک آفتابی مارک براش گرفتم همه رو گذاشته کمدش استفاده نمیکنه تنها چیزی که از خودش دور نمیکنه حلقه شه که والا برام تعجب آوره ، فقط دلش میخواد بره کوه و طبیعت و موسیقی سنتی گوش بده ، ازدواجمونم سنتی بود و با اصرار خانوادم که پسر خوبیه و فلان و بهمان ، اره خوبه ولی ما از دو دنیای کاملا متفاوتیم
دلم یک خواب میخواهد به وسعت مرگ🤍خدایاشکرت🤍همیشه بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍
خیلی هم بد نیست که من شوهرم اینستا نداره کلا خوشش نمیاد تلگرام هم همونطور که گفتی عکس نداره فقط یه بیوگرافی داره عاشق موسیقی های قدیمی هایده و .... غذا هم واقعا سنتی بیشتر میپسنده ولی حالا من فقط خیلی به خودش میرسه و عاشق ساعت و کتونی
دوست گرامی اقشار و صنف های مختلفی از جامعه اینجا عضو هستن طبیعی نظرات متفاوت باشه پس بدون توهین به گروه های دیگه نظراتتون رو بیان کنید و اگه نظری مخالف شماست درجا نگید روشنفکر بازی به معنای کلمه روشنفکر رجوع کنید
من از خدامه شوهرم این خصوصیاتی که گفتیو داشته باشه ....چهل سالشه مثل بیست ساله ها تیپ میزنه......تیشرت و شلوار جین و کتونی......مدل موهاش که نگم....😂😂....