2777
2789
عنوان

تهدیدم کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1254 بازدید | 100 پست
عکسمو داشت اجی من چیکار میکردم

خب میگفتی برو پخش کن 

قربونت بشم من دنیا اینقدر آدمای کثیفی داره که آدمای پاک و معصومی مثل تورو اذیت میکنن و بهتون زور میگن 

یاد بگیر اگه کسی گفت عکستو پخش میکنم نترسی بگو باشه برو هر غلطی میخوای بکن 

اینقدر مردم مشکلات دارن که به عکستو توجهی نکنن

د کنج این دل قایمی سر مگو راز منی«m»♥️

خب میگفتی برو پخش کن قربونت بشم من دنیا اینقدر آدمای کثیفی داره که آدمای پاک و معصومی مثل تورو اذیت ...

ابجیی ممکنه فیلممو گرفته باشه قربونت برم ... تصویری عکصارو گرفته باش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممکنه آبجی فیلممو ضبط کرده باشه تو تصویری

به درکککککککک.. باباتم بشناسه به درکککککک 

والله من با دوست داداشم رفتم تو رابطه. کل خانواده مو میشناسه و حتی اللنم ازدواج کردم خونمو بلده. که چی باید بترسم؟!! 

ولمون کن توروخدااا. چرا انقدر ترسویی ـ

همین اللن سیمکارتتو از گوشیت در بیار با قیچی هزار تیکه کن و بریز سطل اشغال و برو سیمکارت اعتباری بخر و بگو برای نتش خریدم وقبلشم گوشیتو ریست فکتوری کن و دیکه تا مدتی هیچ برنامه ای مثل تل و اینستا و امثالهم نریز گوشیت 

..تو خاکسپاری ت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹دلم یه خواب آخر میخواد از اون خوابها که میری تو یه تونل سفید بی انتها و آخر تونل عزیزت منتظره تا بغلت کنه و بگه خوش اومدی به این دنیا .دیگه تموم شد غم و غصه من کنارتم 😞😞😞💔💔💔

سیم‌کارت پدرمه آبجی بعد تو پنکو حرف زدیم شمارشو ندرم

پنکو چیه؟؟ شماره پدرتم باشه.. هیچ فرقی ندارهه. برو سیمکارت به نام مادرت بگیر 

..تو خاکسپاری ت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹دلم یه خواب آخر میخواد از اون خوابها که میری تو یه تونل سفید بی انتها و آخر تونل عزیزت منتظره تا بغلت کنه و بگه خوش اومدی به این دنیا .دیگه تموم شد غم و غصه من کنارتم 😞😞😞💔💔💔