2777
2789
عنوان

تهدیدم کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1223 بازدید | 100 پست

پسرا همیشه تهدید تو خالی میکنن جرعت هیچ کاری ندارن چون تهدید به عکس یا هرچی حداقل ۲ سال زندان داره 

هیچوقت تهدید هیچ پسری جدی نگیرید اونا واسه ترس شماها این کار می‌کنن تهدید میکنن ولی کاری نمیکنن

(دختر آبادانوم.عربیه)😎🇧🇷

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

[QUOTE=388772057]احمقی دیگه چی بگیم بهتتتت... عکست مگه چه جور بوده؟؟! [/QUOشال سرمه

واااااای خدا باورم نمیشه😐😐😐😐بخاطر یه عکس با شال؟مگه دهه پنجاهه

یه مدت اون عکسارو بزار پروفایلت😑😑

تیشه برداشت و زد به ریشه خودش 
باشه حالا اینجوری نگو بهش ناراحت میشه

باید نارلحت بشه سر عقل بیاد یا نههه 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

ابجیی تصویری باهاش گرفتم . سینمو دید باسنمم تا نصفه

به درککککک که دیدهه.. چون شال سرته تا ابد باید باج بدی.. بلاکش کن و ریپورت.. شماره غریبه جواب نده. همبن فردا برو سیمکارت به نام مادرت بگیر وبنداز و انقدرر ساده لوح نباشش 

تو عکاسی و تو اینستا پر زن عکس سر لخت و تن لختت 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

خیلی دختر ساده ای واقعا اینطوری بعدها ازدواجم کرد کل خاندان شوهرش ازش سواری میگیرن

دقیقاااا