2789
عنوان

تهدیدم کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1247 بازدید | 100 پست

پسرا همیشه تهدید تو خالی میکنن جرعت هیچ کاری ندارن چون تهدید به عکس یا هرچی حداقل ۲ سال زندان داره 

هیچوقت تهدید هیچ پسری جدی نگیرید اونا واسه ترس شماها این کار می‌کنن تهدید میکنن ولی کاری نمیکنن

(دختر آبادانوم.عربیه)😎🇧🇷

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

[QUOTE=388772057]احمقی دیگه چی بگیم بهتتتت... عکست مگه چه جور بوده؟؟! [/QUOشال سرمه

واااااای خدا باورم نمیشه😐😐😐😐بخاطر یه عکس با شال؟مگه دهه پنجاهه

یه مدت اون عکسارو بزار پروفایلت😑😑

تیشه برداشت و زد به ریشه خودش 
باشه حالا اینجوری نگو بهش ناراحت میشه

باید نارلحت بشه سر عقل بیاد یا نههه 

تویی که میبینی نوشتم متاهل و متعهد بازم درخواست میدی .بیغیرتی همین؛ ناموس سرت نمیشه اگر سرت میشد به زنهای متاهل درخواست نمیدادی.حتما برو تو دستشویی و عمیق به سوراخ توش و محتویاتش نگاه کن .چون همون چیزیه که تو مغزتع ....تو خاکسپاری ت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹دلم یه خواب آخر میخواد از اون خوابها که میری تو یه تونل سفید بی انتها و آخر تونل عزیزت منتظره تا بغلت کنه و بگه خوش اومدی به این دنیا .دیگه تموم شد غم و غصه من کنارتم 😞😞😞💔💔💔

ابجیی تصویری باهاش گرفتم . سینمو دید باسنمم تا نصفه

به درککککک که دیدهه.. چون شال سرته تا ابد باید باج بدی.. بلاکش کن و ریپورت.. شماره غریبه جواب نده. همبن فردا برو سیمکارت به نام مادرت بگیر وبنداز و انقدرر ساده لوح نباشش 

تو عکاسی و تو اینستا پر زن عکس سر لخت و تن لختت 

تویی که میبینی نوشتم متاهل و متعهد بازم درخواست میدی .بیغیرتی همین؛ ناموس سرت نمیشه اگر سرت میشد به زنهای متاهل درخواست نمیدادی.حتما برو تو دستشویی و عمیق به سوراخ توش و محتویاتش نگاه کن .چون همون چیزیه که تو مغزتع ....تو خاکسپاری ت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹دلم یه خواب آخر میخواد از اون خوابها که میری تو یه تونل سفید بی انتها و آخر تونل عزیزت منتظره تا بغلت کنه و بگه خوش اومدی به این دنیا .دیگه تموم شد غم و غصه من کنارتم 😞😞😞💔💔💔

خیلی دختر ساده ای واقعا اینطوری بعدها ازدواجم کرد کل خاندان شوهرش ازش سواری میگیرن

دقیقاااا