2777
2789

دوستان من تجربی نظام قدیمم 

برای کنکور تجربی باید چیکار کنم 

چی بخونم 

الان کنور چ فرقی کرده 

دوران ما همه درسای عمومی و تخصصی بود معدل هم فقط تاثیر مثبت داشت

الان چجوریه کلا؟

این درس ها رو باید ترمیم کنی

زیست و شیمی ۱۱ و ۱۲

ریاضی فیزیک ۱۲

فارسی دینی زبان عربی ۱۱ و ۱۲

زمین

تاثیر معدل ۶۰ درصد قطعیه

#دور از تو بادا اهرِمَن، ایرانِ مَن || #خلیج_همیشه_فارس || ناتانائيل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائيل، تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید || elvabeaute ✿✿✿ آیدی آنلاین شاپمونه ممنون میشم حمایت کنید||

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو کنکور هم فقط دروس تخصصی هر سه پایه میاد

#دور از تو بادا اهرِمَن، ایرانِ مَن || #خلیج_همیشه_فارس || ناتانائيل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائيل، تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید || elvabeaute ✿✿✿ آیدی آنلاین شاپمونه ممنون میشم حمایت کنید||

معدل ۶۰ درصد

کنکور ۴۰ درصد فقط دروس تخصصی 

منابعت کتابهای خیلی سبز و ایکیو می‌تونه باشه آزمون خیلی باید بزنی آزمون های قلم و کار خیلی خوبه گروهای تلگرامی رایگان میزاره ، برای استارت چیزی علی فراموش شده کلیپ ببینی خیلی خوبه بازهم تو تلگرام هست

برای ریاضی کرمی ، زیست فرهمند نیا خوبه و شیمی فراهانی ، فیزیک قضاتی کنکوری درس میده برای نهایی فیزیک شجاعی

یعنی فقط معدل اینها مهمه؟

آره

امتحانات نهایی هم فقط خرداد برگزار میشه

2790
2778
2791
2779
2792