2777
2789
عنوان

اچ آی وی

128 بازدید | 25 پست

خانما من یه جا رفتم فیلر لب تزریق کردم که فقط سوزن سرنگ عوض میشد لوله سرنگ عوض نمیکرد 

سه هفته بعدش بهداشت تست اچ آی وی دادم منفی بود میگن باید سه ماه بگذره خیلی نگرانم کسی هست راهنمایم کنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزمتو همون خانمی نیستی که تو دوران بارادیت دچار وسواس ایدز شده بودی؟

اره عزیزم که آزمایش دادم منفی شد 

ولی چند مدت پیش یکی از دوستام به حرفش من گوش دادم جای نامعتبر رفتم کاشکی دام خرد شده بود

اره عزیزم که آزمایش دادم منفی شد ولی چند مدت پیش یکی از دوستام به حرفش من گوش دادم جای نامعتبر رفتم ...

عزیزم من انقد تورا دوست دارم و خیلی دنبتل کاربریت گشتم 

میخاستم حالت را بپرسم 

این مشکلات هستن که رشدت میدهد...

بیماری وسواس حالا از هر نوعی که باشه تنها درمانش بی محلی کردن به اونه چون اگر بی محلی نکنی تا آخر عمر مثل ی شبح دنبالت میاد 

بی محلیش کن 

تا درمان بشی 

چونبه روحیت ضربه خورده کم کم خوب میشی 

مطمن باش هرگز و تا آخر عمرت شما هرگز هرگز 

دچار بیماری ایدز نخواهی شد و این فقط یک وسواسه که از بی دقتی پرنسل پزشکی اونم تو دروه ی حساس بارداری بهت انتقال پیدا کرده 

ولی شک نکن هرگز دچارش نمیشی با خیال راحت زندگیتا بکن 

بیماری وسواس حالا از هر نوعی که باشه تنها درمانش بی محلی کردن به اونه چون اگر بی محلی نکنی تا آخر عم ...

دارو خوردم یه مدت حالم بهتر شد ولی باز بدتر حالم شد احساس پوچی میکردم اصلا حس زنده بودن نداشتم 

خیلی این چند مدت حالم بده چون روز نه خواب دارم نه خوراک

بی محلیش کن 

منم ی مدت وسواس گرفتم بودم رویه موضوعی از روش تلقین و بی محلی کردن بهش بهتر شدم 

چونبه روحیت ضربه خورده کم کم خوب میشی مطمن باش هرگز و تا آخر عمرت شما هرگز هرگز دچار بیماری ایدز نخو ...

ممنون عزیزم اما من جای ک رفتم فیلر تزریق کردم تو خونه بود و طرف پرستار گفت هستش چقدر من بهش گفتم نمی‌خوام اون هم با اصرار ک مهم سوزن هست و از این حرفا منم اشتباه کردم