2777
2789
عنوان

چهارشنبه انتقال جنین داشتم

546 بازدید | 70 پست

چهارشنبه 9صبح فسقلی ها رو انتقال دادن دو تا جنین 5روزه بلاست

چه بلاها و سختی ها که نکشیدم 1بار پانکچر کنسل شد ب دلیل نبود فولی دوز دارو رو بردن بالا خداروشکر سری بعد چند تا تخمک ازم گرفتن

4 تا جنین تشکیل شد 3 تاشو گفتن خوبه و یکیش نه خیلی

دوتا رو به امید خدا انتقال دادن الان شنبه نمیدونم من روز 4 انتقالم یا روز 3 انتقال

هیییییچ علائمی ندارم فقط دیروز عصر یهو تخمدان سمت راستم تیر می‌کشید 

مبارکه من اولین علامت بارداریم تیرکشیدن تخمدان راست بود. انشالله به سلامتی این دوران رو طی کنی.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مبارکه من اولین علامت بارداریم تیرکشیدن تخمدان راست بود. انشالله به سلامتی این دوران رو طی کنی.

فداتشم چه جمله انرژی بخشی دادی بهم دختررررر خدا انشالله بهترین هارو برات رقم بزنه، عزیزم شما میدونی الان روز 3 انتقالم میشه یا 4؟

فداتشم چه جمله انرژی بخشی دادی بهم دختررررر خدا انشالله بهترین هارو برات رقم بزنه، عزیزم شما میدونی ...

همچنین عزیزم

فکر کنم روز چهارم میشه چون تخمکگذاری و آخرین پریود و... رو هم از همون روز شروع میشمارن

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
منم قراره آی وی اف کنم دکتر گفته فقط آی وی اف اصن مراحلشو نمیدونم گفت وقتی پریود شدی بیا البته دکترم ...

توکل کن به خدا و قدم بردارد با کفش آهنین 

و همسرت هم باید کنارت باشه و همراهه این روزهای باشه 

خودتو تقویت کن و پیاده روی رو حتما داشته باش

انشالله که خیره عزیزم

توکل کن به خدا و قدم بردارد با کفش آهنین و همسرت هم باید کنارت باشه و همراهه این روزهای باشه خودتو ت ...

الآن زیر نظر یه مامای خونگیم گفته دستش شفاس از جاهای مختلف میان پیشش این ماه داروشو استفاده میکنم اگه نشد آی وی اف میکنم یه دارو گیاهی پودر شده داده یکی برای من یکی برا همسرم که قاطی دوتا شیشه مربا عسل کنم وروزی هر صبح ناشتا یه قاشق مربا خوری بخورم بعد یه پودری داده داخل یه دبه اب حل کنم هروقت نزدبکی داشتم قبلش یذره خودمو باهاش بشورم یه پودر سبز رنگه قاطی آب شده  یه دونه پودره باید بعد پاکی وروز دهم قاطی قیماخ کنم بخورم اگه جواب گرفتم شمارشو بهت میدم حتمن منم ۱۴ ساله بچه ندارم

الآن زیر نظر یه مامای خونگیم گفته دستش شفاس از جاهای مختلف میان پیشش این ماه داروشو استفاده میکنم اگ ...

ایشااااللههههه که جواب میگیری عزیزم 

شنیدم صلوات خاصه حضرت فاطمه زهرا هم خیلی حاجت میده من الان شروع کردم ب خوندنش 

دکترا نگفتن مشکل چیه به شما؟

من هم شوهرم مورفولوژیش از ۱۰۰ تا ۱۰ تاست خودمم فولیکولام رشد ندارن

اینی انشالله با همین داروهای گیاهی خوب میشن 

اگه خدایی نکرده انجام نشد که البته ایشالله میشه

حتما برو تو پروسه ivf 

خاله من هم آی وی اف کرد و جنین انتقال داد ، خداروشکر الا دوقلو دختر داره دوسالشونه

شما هم انشاالله جواب مثبت بگیری😍

https://s6.uupload.ir/files/screenshot_2025-11-13-17-17-20-703_com.android.chrome_oudz.jpg