2777
2789
عنوان

دانشگاه قبول نمیشم😭

173 بازدید | 10 پست

سلام پسرم رشته م انسانی با معدل کل ۱۲.۳۷ میخوام سال دیگه کنکور بدم منتها دیگه چون ۱ سال وشت کنکور بودم نمیتونم معافیت تحصیلی بگیرم باید یا برم دانشگاه یا سربازی خواستم بدونم با این معدل یکی از رشته های (هرچی باشه) دانشگاه پیام‌نور قبول میشم

لطفا راهنمایی کنید منونم ❤️🙏🏻

پیام نور احتمالا قبول میشی یا باید ترمیم معدل کنی 

با "زبان" میشه روحیه داد، میشه مسخره کرد، میشه تعریف کرد، میشه دل شکست، میشه آبرو خرید، میشه آبرو برد، میشه آتش زد با زبان میشه آتش خاموش کرد"لحظه ای که شروع میکنیم به حرف زدن حواسمان به زبانمان باشه."کادر درمان سابق،حامی و عاشق حیوانات،کمی نقاش،فعال در حوزه کریپتو ، علاقمند به موزیک ، فیلم ، رانندگی در شب ،کمی مودی ، پوکر باز ،شیفته معنویات و متافیزیک ، معتقد به علم آسترولوژی ، متعهد به عشق

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم برادر من ۳ سال پشت کنکور بود میری یکی از رشته های پیام نور ثبت نام میکنی ولی سرکلاسا نمیری و برای کنکور میخونی خیلی راحت اصلا استرس نگیر ولی پرقدرت بخون ...فقط روششو از یه مشاور تحصیلی بپرس راهنماییت کنه 

با معدل ۱۰ هر رشته بخوای هر رشته پیام نور قبولی منتهی باید تعیین رشته کنی .....وقتی دفترچه پیام نور آمد رشته ای رو انتخاب کن که اصلا طرفدارنداره که هزینه ات کم بشه

عزیزم برادر من ۳ سال پشت کنکور بود میری یکی از رشته های پیام نور ثبت نام میکنی ولی سرکلاسا نمیری و ب ...

همه رشته هاشو میزنم مهم نیست هرچی باشه حدودل ۴۰ تا رشته با سوابق تحصیلی دارع میترسم قبول نشم با این معدل 

همه رشته هاشو میزنم مهم نیست هرچی باشه حدودل ۴۰ تا رشته با سوابق تحصیلی دارع میترسم قبول نشم با این ...

نبابا قبول میشی ‌..پیام نور رشته های بدون کنکورم داره یه تحقیق بکن 

با معدل ۱۰ هر رشته بخوای هر رشته پیام نور قبولی منتهی باید تعیین رشته کنی .....وقتی دفترچه پیام نور ...

۴۰ تا رشته دارع دانشگاه پیام‌نور شهر ما همه با سوابق تحصیلی من همه رو میزنم منتها می‌ترسم قبول نشم 🤦🏻

نبابا قبول میشی ‌..پیام نور رشته های بدون کنکورم داره یه تحقیق بکن

اره رشته های با سوابق تحصیلی گفتم ۴۰ تا رشته دارع همه شونو میزنم فقط چون میترسم یه وقت ظرفیت ها پر بشع یکی قبچل نشم🤦🏻