2777
2789

کلا غذای خوشمزه ای نیس 

دوستداران میرزاقاسمی نریزید سرم🫡

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکردم•| goftino.com/c/xJbnEE

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حتما باید تخم مرغ داشته باشه

در فراموشی فرو می‌رم و اندیشه‌ی او، آخرین نیایشِ من است.اگر مرگم فرا رسید و یکدیگر را ندیدیم؛ فراموش نکن که من دیدار تو را بسیار آرزو کردم...هیچ اندوهی تمام نمی‌شود، اما همه چیز می‌گذرد.                                      حامی حیوانات🌱دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑      اوست‌ کوروش، پسر بهشت‌ در اوستا، سیروس در تورات و سایروس در انجیل   گفتار نیک، پندار نیک، کردار نیک

کلا غذای خوشمزه ای نیس دوستداران میرزاقاسمی نریزید سرم🫡

خوب بریزیم سرت چی بگیم 

هرکس ذائقه ای داره دیگه 

بادمجون دو حالت یا بدشون میاد یا عاشقشم مثل من

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی    که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی

بدمزه نمیشه بدون تخم مرغم میشه

من خودم مجرد بودم با تخم مرغ متنفر بودم بعدازدواج بخاطر همسرم باتخم مرغ درست میکنم دیگ میخورم

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی اره دقیقا باخودتم ک هیچی نفهمیدی ومیخوای💩خوری کنی😉❌️

خوب بریزیم سرت چی بگیم هرکس ذائقه ای داره دیگه بادمجون دو حالت یا بدشون میاد یا عاشقشم مثل من

خب زخم خوردم که میگم دیگه

سر حلیم با نمک یا شکر چنان ریختن سرم که نگو

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکردم•| goftino.com/c/xJbnEE

حالا درست میکنی یه کمی گوشت بزن قاطیش

گوشت چرخ کرده؟