2777
2789

وا خب فعلا زوده عزیزم . خواهر زاده من تا سه سالگی حتی اب و بابا هم نگفت فک کردیم لاله دور از جونش الان پنج سالشه هممونو میشوره پهن میکنه انقد زبون درازه 

عضو گروه دو ستاره (۱۸ کیلو اضافه وزن)⭐   ✅وزن اولیه :۶۸/۸۰۰    💥هدف :۵۰  (اولین هدف :۶۸) 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی کوشولوعه هنوز،منم مثل شما نگران بودم از این بابت اما بچه ها از یک سنی به بعد یک دفعه حرف زدنشون خیلی ناگهانی تغییر میکنه

دختر من الان یکسال و هشت ماهشه ،هر هفته کلی کلمه جدید یادمیگیره و جمله دو کلمه ای هم میگه ولی خب تلفظش هنوز جای پیشرفت داره

من تا شش سالگی نتونستم حرف بزنم کلی دکتر و نذری و مشهد این چیزا بردن منو تا حزف زدم فک میکردن لالم الان خیلی حرف زدن میگن از بس نذری دادیم خیلی اثر کرده خب ب مدت زمان حرف میزنه 

دخترمن سه ساله شروع به حرف زدن کرد اصلا مگه بچه‌ی یکساله حرف میزنه

بخدا من بیخیالما ..مادرشوهرم ۴تا بچه بزرگ کرده نمیدونه هنوز..یکسره منو ب جوش میدع میگ ببرش دکتر  چرا حرف نمیزنه