2777
2789
عنوان

خیلی حساس شدم

60 بازدید | 8 پست

سلام دوستان من از زمانی که تاپیک های نی نی سایت رپ راجب ازدواج و خیانت و مادر شوهر و ...میخونم خیلی حساس شدم خیلی که چه عرض کنم داغون شدم من یکیو دوست داریم و داریم تلاش میکنیم به هم برسیم اما این تاپیک ها باعث شده روی هر رفتارش واکنش نشون بدم خانوادش واقعا منو دوست دارن اما هر حرفی که مادرش میزنه رو بد برداشت میکنم همش فکر میکنم هم پسره هم خانوادش دارن برام فیلم بازی میکنن و بعد ازدواج کلی قراره تغییر کننن چیکار کنم🥲

ببین طرف خیانت هم نکنه بالاخره یه رفتاری میکنه که ازش ناامید بشی 

اگر همسرت باید ۱۵ درصد از زندگیت باشه اندازه وظیفه و سهمش تو زندگیت بهش بها بده 

برا تکیه دادن چیزای دیگه هم پیدا کن شغل مهارت تفریح 

زندگی قطعیت اندوه باری است که ....نه میتوانی تمامش کنی نه میتوانی ادامه بدهی ...

ببین طرف خیانت هم نکنه بالاخره یه رفتاری میکنه که ازش ناامید بشی اگر همسرت باید ۱۵ درصد از زندگیت با ...

ینی بالاخره من از یجایی به بن بست میخورم و ناامید میشم ازش ؟🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ینی بالاخره من از یجایی به بن بست میخورم و ناامید میشم ازش ؟🥲

طرفت هم ممکنه نسبت به تو اینجوری بشه 

چون همه اخلاق بد دارن تروماهای بچگی دارن لغزش های رفتازی و اخلاقی دارن ..همه دچار اشتباه تو قضاوت میشن 

شما باید به مرحله پذیرش برسی که یه آدم رو با مجموعه رفتار های خوب و بدش بپذیری 

مگر رفتار هایی که خط قرمزن که به معنی شکست رابطه عاطفیه مثل خیانت مثل انحرافات و گرایش های ضد اخلاقی ج سی ..و اعتیاد شدید ..فحاشی و کتک و..

زندگی قطعیت اندوه باری است که ....نه میتوانی تمامش کنی نه میتوانی ادامه بدهی ...

طرفت هم ممکنه نسبت به تو اینجوری بشه چون همه اخلاق بد دارن تروماهای بچگی دارن لغزش های رفتازی و اخلا ...

من دوساله باهمیم و پذیرفتم رفتار های خوب و بدشو میدونم چه رفتار های داره و میتونه در آینده هم داشته باشه اما نمیتونم با خیانت کنار بیام اخه ما رابطمون عاشقانست و اون واقعا دوسم داره نمیتونم قبول کنم که بهم خیانت کنه واقعا سخته برام یه چیزایی رو من حساسم روشون و خیلی ضربه روحی بهم میزنن

من دوساله باهمیم و پذیرفتم رفتار های خوب و بدشو میدونم چه رفتار های داره و میتونه در آینده هم داشته ...

خیانت اشتباه نیست انتخابه 

آدم میتونه اشتباه رو ببخشه  ولی خیانت چیز بخشیدنی نیست 

و کسایی که بعد  خیانت برمیگردن شرایط جدایی ندارن وگرنه دیگه علاقه ای نمیمونه