2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یکی دوبار خوندم بدون هیچ حاجتی. نمیدونم ولی بخون خوبه

ارامش میده؟ استرس داره خفم میکنه نمی‌دونم چی کار کنم 

باید تصمیم مهمی بگیرم نمی‌دونم چه کنم خدا اون چیزی که درسته رو نشونم بده

من خوندم نماز شبو راستش زیاد برای حاجت نخوندم امااز نماز حضرت زهرا و امام جواد و چله سوره یس حاجت گر ...

راستش من خیلی مذهبی نیستم اینارو هم یاد ندارم نماز شبو میخواستم از گوگل بخونم 

اره خیلی‌ حاجت میده حتما بخونهمون ارامش و حس قشنگش به همه چی می ارزه

منم خیلی استرس دارم استرس داره خفم میکنه کنکوریم سه ساله هیچی نشدم نمی‌دونم چی  کار کنم برم آزاد یا بازم بمونم

همه وقتی کارشون گیرمی افته یاد خدا می افتن

من همیشه به درگاهش دعا میکردم ولی خوب مذهبی نیستم که نماز بخونم فقط همینجوری بهش خواسته هام میگفتم میگم اینو بخونم شاید راه درست و نشونم بده

منم خیلی استرس دارم استرس داره خفم میکنه کنکوریم سه ساله هیچی نشدم نمی‌دونم چی کار کنم برم آزاد یا ...

حتما امتحانش کن خیلی‌ حس خوبیه نماز شب درای بسته به روت باز میشه

ارامش میده؟ استرس داره خفم میکنه نمی‌دونم چی کار کنم باید تصمیم مهمی بگیرم نمی‌دونم چه کنم خدا اون چ ...

اره خیلی خوبه. و اینکه اگه میخوای تصمیم مهم بگیری و نمیدونی چیکار کنی ، استخاره بگیر. سر قرآن باز کن خدا راهو نشونت میده