2777
2789
عنوان

چرا کسی نمیاد بیبی چک منو ببینه🥹🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 563 بازدید | 78 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باید باشه،اگه یکی خط بود یعنی منفی اگه یکی پررنگ یکی کمرنگ یعنی مثبت

من فک‌میکردم دوتاش باید هم‌ رنگ اون منفیه باشه

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

(میشه یه صلوات برای رسیدن به آرزوم بفرستی؟!)✨دوستت دارم عشقِ بی پایان من❤️خدایا شکرت که گل پسرم سالمه🩵👼🏻

نه عزیزم،مبارکه التماس دعای زیاد

دورت بگردم 

انشالله هرچی از خدا میخوای بهت بده

حالا نمیدونم چجوری ب بقیه بگممم🥲🤣هیچکس فک کنم باور نکنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

(میشه یه صلوات برای رسیدن به آرزوم بفرستی؟!)✨دوستت دارم عشقِ بی پایان من❤️خدایا شکرت که گل پسرم سالمه🩵👼🏻

بعد چقد وقت اقدام باردار شدی؟چقد وقته عروسی کردی؟

ی ماه اقدام بودم نشد ی ماه بعدش اصلا جلوگیرس نداشتم 

سه ماهه🤣بخاطر همین میگم باورشون نمیشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بعد چقد وقت اقدام باردار شدی؟چقد وقته عروسی کردی؟

خودمم باورمم نمیشه !!!! اخه هیچکس تو فامیل ما اینقدر سریع باردار نشده همه مشکل نازاییی داشتن و این برای من یک فکر خیلی بزرگ بود

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خودمم باورمم نمیشه !!!! اخه هیچکس تو فامیل ما اینقدر سریع باردار نشده همه مشکل نازاییی داشتن و این ب ...

اسی به هیچکس نگو. برو دکتر. سونو بده. 8هفتگی سونو قلب هم بده بعد بگو. بارداری پیچ وخم داره. خودت را سرزبونهامیندازی. 

❤️❤️

اسی به هیچکس نگو. برو دکتر. سونو بده. 8هفتگی سونو قلب هم بده بعد بگو. بارداری پیچ وخم داره. خودت را ...

اره میخوام همین‌کارش کنم

اصلااا نمیخواییم بگیم

خیلی حالم بده جوری ک پامو نمیتونم بزارم از خونه بیرون نمیدونم چرااا

بیحالم و دلم میخواد بخوابم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اره میخوام همین‌کارش کنماصلااا نمیخواییم بگیمخیلی حالم بده جوری ک پامو نمیتونم بزارم از خونه بیرون ن ...

عزیزم. شروع شد. حالت تهوع بیحالی. ویارها به به. هرچی علایم داشته باشی بهتره. منم همش دلم میخاست بخابم. ازخاب سیرنمیشدم. برویه ازمایش بده یابرو پیش یه متخصص سونوت میکنه ومیگه چندهفته ای. 

❤️❤️

عزیزم. شروع شد. حالت تهوع بیحالی. ویارها به به. هرچی علایم داشته باشی بهتره. منم همش دلم میخاست بخاب ...

جدی ؟خوبه؟

زنگ زدم ازمایشگاه میگه حتی اگ بی بی چکت مثبت باشه الان نشون نمیده

بعد راستی شوهرمم باورش نمیشه میگه کمرنگه🤣🤣🤣

1
5
10
15
20
25
30
35
40