2777
2789
عنوان

چرا کسی نمیاد بیبی چک منو ببینه🥹🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 563 بازدید | 78 پست
ای خدااا خدا حفظش کنه واست مرسی دورت بگردمما اقوامیم و قبلش تحت نظر نبودیم اتفاقی شده خیلی فکرم

نه بابا نگران نباش .... زیادم کمرنگ نیست ک

ولی امروز حتما برو آزمایش خون بده که خیالت راحت باشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه بابا نگران نباش .... زیادم کمرنگ نیست کولی امروز حتما برو آزمایش خون بده که خیالت راحت باشه

امروز کع مشخص نمیشه میشه؟بهم ازکایشگاه گفت ده روز بعد

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

(میشه یه صلوات برای رسیدن به آرزوم بفرستی؟!)✨دوستت دارم عشقِ بی پایان من❤️خدایا شکرت که گل پسرم سالمه🩵👼🏻

مبارکه مثبته

ممنون گل قشنگم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

(میشه یه صلوات برای رسیدن به آرزوم بفرستی؟!)✨دوستت دارم عشقِ بی پایان من❤️خدایا شکرت که گل پسرم سالمه🩵👼🏻

عکس بیبی چکمو گذاشتم.۱۰ روز تأخیر داره پریودم و هنوز پری نشدم.علائم هم هیچی ندارم نه بارداری نه پریو ...

احتماً بارداری بسیار کمه چون حداقل میتونه تا ۱۵ روز فاصله بیوفته و این یک روند طبیعیه و شما بعد از ۱۵ روز باید اقدام به آزمایش و بیبی چک کنید عزیزم 

سلام عزیزم خوبید من اینترن پزشکی ام و به نظرم مبارکه ولی باید حداقل بزارید ۲ ساعت بمونه تا کاملا مشخ ...

عزیز دلم مرسی

خب الان من میتونم بش اعتماد کنم؟🤣🤷🏻‍♀️و اینکه از علاییمم بخوام بگم من هیچوقت کارم ب استف…. نمیکشیده این بار از پنج روز قبل موعدم اینجوری بودم

بیحالم و خوابم میاد 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عکس بیبی چکمو گذاشتم.۱۰ روز تأخیر داره پریودم و هنوز پری نشدم.علائم هم هیچی ندارم نه بارداری نه پریو ...

البته گلم بگما علائم بعد از ۱ ماه میاد سراغت مثل تهوع و درد گرفتن نوک سینه ها و سرد شدن زیر شکم اگه یوی از این هارو هم داشته باشی مادر شدی 

عزیز دلم مرسیخب الان من میتونم بش اعتماد کنم؟🤣🤷🏻‍♀️و اینکه از علاییمم بخوام بگم من هیچوقت کارم ب ...

🤣🤣 یه سری علائم هستش گلم مثل درد گرفتن نوک سینه ها و سفت شدن زیر شکم و حالت تهوع و یه دلشوره ی عجیب میوفته توی دلتون اگر اینا رو دارید احتمالا باردارید راستی من قبلا هم گفتم بعد از ۱۵ روز مشخص میشه باردارید یا خیر و اینکه علائم تهوع بعد از ۱ ماه شروع میشن ولی کار درست اینکه که به آزمایشگاه مراجعه کنید