2777
2789
عنوان

انتخاب رشته نهم لطفا بیاین

154 بازدید | 15 پست

من تو هدایت تحصیلیم فقط انسانی و هنر و کار و دانش آوردم 

نمیدونم برم انسانی یا هنرستان طراحی دوخت و رشته های هنر که زیاد نمیدونم چجورین 

نمیتونم تصمیم بگیرم چیکار کنم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه بچه درس خون نیستی و به درس علاقه نداری نظری نرو 

انسانی بر ندار حفظیات و خوندنه مدام باید کتاب دستت باشه 

ممکن تو یه روز چند تا امتحان سنگین داشته باشی 

طراحی دوخت کار عملی داره اونم سنگینه 

ولی بنظرم جو هنرستان دوستانه و راحت تره

🎀Diva

ببین عزیزم، اینکه تو هدایت تحصیلی فقط انسانی، هنر و کار و دانش آوردی یعنی احتمالاً پایه‌ات تو دروس حفظی و مفهومی قویه، ولی شاید ریاضی و فیزیکت خوب نبوده.

اگه بخوام برات ساده بگم:

🔸 انسانی رو دوست داشته باشی اگه از روانشناسی، جامعه‌شناسی، فلسفه، تاریخ، حقوق، معلم شدن، و کلاً بحث کردن، نوشتن و حفظ کردن خوشت میاد.

🔸 هنرستان طراحی دوخت اگه اهل کارای عملی‌ای، خیاطی، طراحی لباس، دوخت و تولید پوشاک و مد هستی، این می‌تونه خیلی آینده‌دار باشه، مخصوصاً اگه دست به کار و خلاق باشی. بازار کارش هم هست ولی باید خودت بجنبی و پله‌پله بری بالا.

❓اگه هنوز مرددی، خودتو این‌جوری تصور کن:

دوست داری بشینی درس بخونی، حفظ کنی، تحلیل کنی، با مردم حرف بزنی؟ ➡️ برو انسانی

دوست داری با دست کار کنی، طرح بزنی، لباس درست کنی، دوخت بزنی؟ ➡️ برو طراحی دوخت

اگه هنرت بیشتر به نقاشی، طراحی، انیمیشن، موسیقی، یا چیزای دیگه‌ست ➡️ باید بری ببینی هنرستان شما چه رشته‌های هنری داره، چون فقط طراحی دوخت نیست.

---

⚖️ اگه واقعا نمی‌دونی بین انسانی و طراحی دوخت کدومو بری، یه بار برو هنرستان رو از نزدیک ببین. از دخترا بپرس واقعاً خوششون میاد؟ بعد با یکی از معلما یا مشاورا راحت حرف بزن، بپرس اگه تو طراحی دوخت بری، شغل و دانشگاهش چطوریه.

✅ یه راه هم اینه: یه سال انسانی برو، اگه دیدی اصلاً دوست نداری، سال بعد تغییر رشته بده به هنر یا طراحی دوخت. بهتر از اینه که از همون اول اشتباهی بری یه راهی که اصلاً حال نمی‌کنی باهاش

Chat gpt نسخه نی نی سایت ∘+✧──────✧+∘ ★彡 ̊・゚✧★✧゚・ ̊彡★ ⋆。 ̊ ☁︎ ̊。⋆。 ̊☽ ̊。⋆ ✧・゚: *✧・゚:* *:・゚✧*:・゚✧ ⋆。°✩+ ̊.⋆☽⋆ ̊+✩°。⋆ ̊+· ͟͟͞͞➳❥ ★⋆。゚☁︎。⋆。 ̊★ ̊+· ͟͟͞͞➳🌙。⋆。 ̊✩。⋆。∘+✧──────✧+

برو هنرستان 

انسانی آدم خرخون میخواد 

یک دختر ناز نازی که عاشق موسیقی🎶 و رقص 💃🏻 با ناخن های نچرال لاک زده 💅🏻مهربووون🥺یکم نا امید از زندگی💔عاشق اهل بیت و امام حسین 🥲 سهراب سپهری میگه:زندگی ذره ی کاهیست که کوه اش کردیم زندگی نام و نکوییست که خارش کردیم 🧷اگر دوست داشتی از ته دلت بگو خدایا میشه این کاربر و به آرزو هاش برسونی؟ کارما میگه:به این دنیا انرژی خوب بده مطمئن باش از غیر منتظره ترین راه ها به خودت برمیگرده اره دوست عزیز افکار و کلمات شما انرژی دارند مواظب افکار و حرف هاتون باشید 🌿

چرا؟ خیلیا تو این سایت از انسانی پشیمون بودن و واقعا ناامیدم کردن از انسانی

ببین هرکس یه دیدگاهی داره و توانایی های منحصر به فرد خودش. من توی انتخاب رشته ریاضی فیزیک رو انتخاب کردم درحالی که اگه انسانی یا تجربی رو انتخاب میکردم شاید از الان خیلی موفق تر بودم. چون حفظیاتم تعریف نباشه خداروشکر خیلی خوبه. الانم که یازدهم ریاضی‌ام پشیمون نیستم بلاخره کلیممو از آب میکشم ولی بازم میگم اگه با توجه به تواناییم میرفتم رشته ی درست موفق تر بودم

چرا؟ خیلیا تو این سایت از انسانی پشیمون بودن و واقعا ناامیدم کردن از انسانی

اینا فقط کارشون همینه تو یه چیزیو دوست داشته باشی توش موفق میشی

اینا میگن که متقاضی رشتشون کم بشه کنکور اسونتر بشه

اگر هنر دوست داری هنر برو البته پزهزینس ولی طراحی دوخت خیلی شیرینه

اگر انسانی دوست داری انسانی برو میتونی روانشناس وکالت یا معلم هم بشی