2777
2789
عنوان

کاش بمیرم😔

128 بازدید | 15 پست

۲۳ سالمه هنوز پشت کتکوری ام حتی امسالم قبول نمیشم خانواده مخالفه پشت کنکور موندنمه دیگه، البته شاید راضی بشن‌.‌‌‌.

از همون بچگی با استرس و بدبختی بزرگ شدم تا به خودمم اومدم خیانت بابام رو شددد ۸ ساله با زن شوهر دار رابطه داره مامانم چند ساله باهاش قهره کاری نداره دیگه بهش منم یکساله با بابام قهر بخاطر اینکه سر اون زنیکه هرزه دعوام کردددد

از بابام متنفرم حتی حاضرم بکشمم اما دیگه نباشههه ازش میترسم عین سگگگگ.‌‌‌‌‌‌... 

برای کوچیک ترین چیزا  همش تپش قلب دارم 

استرسم به حدی شده دو بار به فلجی رسید کارم😔

نه میتونم ازدواج کنم نه میخوام که ازدواج کنم

هیچ فامیل درجه یکی ندارم نه مهمونی نه مسافرتی‌‌‌‌.‌ دوستام همه یا ازدواج کردن یا رفتن دانشگاه اما من هیچچچچ همون بدبخت بیچاره چند سال پیش... حتی خوشگلم نیستم زشتم

دوست و رفیق خوب هم ندارم همشون دو رو..‌‌.

جز دانشگاه و رشته خوب هیچ هدف و آرزویی ندارم فقط رسیدن به این آرزو حالمو خوب میکنه( خیلی چیزا به دست اوردم ولیی حالم خوب نبود بازم)یه مدت درسو بیخیال شدم امااا آروم و قرار نداشتم چون آدم درسخونی بودم حقم این نیست یه رشته الکی برم..‌ شاید بگین برو حرفه یا هنر یاد بگیر

خیاطی رفتم یاد گرفتم کیک تولد بلدم حتی.‌‌‌‌...

هدفم رشته تاپه اما اگه پیراپزشکی هم بیارم میرم..‌ متاسفانه به دلایلی که توی تاپیکای قبلم هست نخوندم درس برای همین هیچی قبول نمیشم.‌‌‌..

نمی دونم باید چیکاررر کنم

هدفم از دانشگاه رفتن فقط رسیدن به رشته خوبه و بخاطر علاقمه... صرفاا مدرک نمی خوام..

حتی نمیمیرم واقعااا واسه چی زندگی کنم😔

توروخدا انقد پشت کنکور نمون ۸ ساله داری درجا میزنی هرچی قبول شدی برو برو وارد مرحله جدیدی از زندگی ش ...

اتفاقا داره تلاش میکنه به هدفش برسه

نمیخاد رشته الکی بخونه

بعضی رشته ها خوندنشون بی فایدست

بخونی بیکاری

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

توروخدا انقد پشت کنکور نمون ۸ ساله داری درجا میزنی هرچی قبول شدی برو برو وارد مرحله جدیدی از زندگی ش ...

۵ ساله😁😔

دوست ندارم برم دانشگاه اگه قراره رشته ای دیگه بخونم جز اونایی دوست دارم

اتفاقا داره تلاش میکنه به هدفش برسهنمیخاد رشته الکی بخونهبعضی رشته ها خوندنشون بی فایدستبخونی بیکاری

منم نمیگم‌نخونه 

میگم بخونه 

ولی وارد دانشگاه بشه 

وارد جامعه بشه 

در کنارش کنکور هو بده

اتفاقا داره تلاش میکنه به هدفش برسهنمیخاد رشته الکی بخونهبعضی رشته ها خوندنشون بی فایدستبخونی بیکاری

👌👌👌

دوستام الان لیسانس گرفتن بیکارن تو خونه 

آزمون استخدامی هم یک نفر بیشتر نمیخواد شهرمون

منم نمیگم‌نخونه میگم بخونه ولی وارد دانشگاه بشه وارد جامعه بشه در کنارش کنکور هو بده

شهر خودمون که اصلا دوست ندارم برم دانشگااه

شهرای دیگه هم باید برم خوابگاه از اون طرفم من زیاد استرسی و نگرانم باید همش نگران مامانم و خواهرم باشم

حداقل رشتع خوب برم دیگه خیالم راحتتره

یه چیزی بگم

همه مشکلات و سختی دارن 

خون هیچکس رنگی تر نیس

شما داری مشکلاتتو بهونه میکنی

انتخاب رشته تو کامل انجام بده چه با سوابق چه با آزمون بیشتر ازین خودتو و عمرتو تلف نکن که تهش همش پشیمونیه

الان همکلاسیای شما دانشگاشونو تموم کردن یا دنبال کارن یا ادامه تحصیل اما شما هنوزپشت کنکور موندی

نمیخوام سرکوفتت بدم ولی بدون داری اشتباه میکنی

یه چیزی بگمهمه مشکلات و سختی دارن خون هیچکس رنگی تر نیسشما داری مشکلاتتو بهونه میکنیانتخاب رشته تو ک ...

درستههه👌👌👌

ما شهرمون کوچیکه و جز مناطق محرومیم الان دوستام لیسانس گرفتن بیکارن تو خونه

آزمون استخدامی هم شهرمون یکی دو نفر بیشتر نمیخواد