2821
2789
عنوان

اومدم قهر

139 بازدید | 13 پست

سلام خانمای متاهل میشه بیاید

دیشب بعد 8 سال برای والین بار اومدم قهر 

بچمو ورداشتم و اومدم قهر

امروز صب پاشدم اومدم سرکار

دیشبم نذاسشتم پدر و مادرم چیزی بپرسن

بنظرتون شوهرم میره اونجا

چند وقت بود همش توهین و فحش های بد میداد 

دیگه خسته شدم بریدم

اگه رفتم خونه پدرم بود بنظرتون چه واکنشی نشون بدم

عزیزم قهر اومدی یعنی پذیرفتی که هیچ حقی تو اون زندگی و خونه نداری چرا شوهرتو بیرون نکردی ؟

و بررسی کن دعوا چرا میشه

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چرا هی بد دهنی میکنه از اول بوده ؟؟ 

خب اون اخلاقشو خودت باید بدونی 

اکثرا بخاطر بچه ام شده میرن سراغ پدرمادرت 

یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند، اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست

عزیزم قهر اومدی یعنی پذیرفتی که هیچ حقی تو اون زندگی و خونه نداری چرا شوهرتو بیرون نکردی ؟ و بررسی ک ...

چون می خواست دست روم بلند کنه بچم جیغ زد ترسید 

نمی خوام بچم اسیب ببینه

روراست باش بگو چه بلایی سرت میاره بعد ۸سال پنهانکاری فایده نداره

اره خسته شدم واقعا

ولی متاسفانه خانواده حمایتگریم ندارم

اونام الان میخحوان بگن مشکل تویی و باید بلسازی 

ولی من به انداره پول یه خونه پس انداز دارم بنظرت به خانودام بگم دخالت نکنین می خوام خونه بگیرم

چون می خواست دست روم بلند کنه بچم جیغ زد ترسید نمی خوام بچم اسیب ببینه

اولا کارش بد بوده و نزده که و چرا دست بلند کرد و چرا اجازه میدی به نبودن حضور و گرمی و صدا و بوی تو عادت کنه

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

اره خسته شدم واقعاولی متاسفانه خانواده حمایتگریم ندارماونام الان میخحوان بگن مشکل تویی و باید بلسازی ...

نه فعلا خونه نگیر چون ممکنه برگردی پشیمون میشی ولی همین که از نظر مالی مستقلی چندپله جلو افتادی.براش شرط و شروط بزار و از این به بعد سعی کن بیشتر پولت پس انداز کنی که اگه درست نشد اون موقع تصمیم جدی تری بگیری

نه فعلا خونه نگیر چون ممکنه برگردی پشیمون میشی ولی همین که از نظر مالی مستقلی چندپله جلو افتادی.براش ...

دلم میخواد شرط بذارم 3 دونگ خونه به نامم کنه چون واقعا دیبگه امیدی به ادامه این زندگی نیست

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز