2789
عنوان

قد پسرا

| مشاهده متن کامل بحث + 3618 بازدید | 203 پست
ی خاستگار داشتم قدش 3 سانت ازم کوتاه تر بود.بعد ابله میگفت دوست دارم همسرم کفش پاشنه بلند بپوشه

کفشش پاشنه بلند پای اون میکردی🤣

( «فهمیدن ساختار یک اتم برای من ساده تر از درک های راز های قلب یک زن است» داداشمون آلبرت)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا.ولی خب درکل قد بلند لامصب ی پوئن عالیه چه دختر چه پسر

آره اما خیلی پر رنگ نیس 

عمه من قدش ۱۸۸ شوهرش احتمال میدم ۱۵۰ باشه 

الان نوه اش ازدواج کرده 

ی جوری با عشق صداش میزنه حس میکنی تازه رل زدن

چه خوب دوس دارم این حسارو ک تو سن پیری هم عاشق همن.🙂

اره خیلی خوبه 

خدا منو ببخشه ولی اصلا قیافه شوهرش جالب نیس ولی اونقدر باشعوره ک آدم از بودنش کیف میکنه عمه من روز ب روز شاداب ترمیشه.  

ریا نکردیگناه کردی😭🤣

گناه من خوشتیپیمه 

خوشتیپی دردسر داره 😎😎

کاربر آآقا،❤در جنگ شرف ،بی طرف نباشید،شاید ما که ظلم میبینیم نمانیم ،قطعا آنها که ظلم میکنند نمیمانند، اما وطن حتما هست🖤من مرد روزهای نبودنت نبودم💞

کاش میدونستن خدا مارو براشون فرستاده کاش😂

ناشکرن داداش 😂😂

کاربر آآقا،❤در جنگ شرف ،بی طرف نباشید،شاید ما که ظلم میبینیم نمانیم ،قطعا آنها که ظلم میکنند نمیمانند، اما وطن حتما هست🖤من مرد روزهای نبودنت نبودم💞

اره خیلی خوبه خدا منو ببخشه ولی اصلا قیافه شوهرش جالب نیس ولی اونقدر باشعوره ک آدم از بودنش کیف میکن ...

ظاهر واسه اوایلشه بعدش دیگه اخلاقه ک نشون دهنده .اخلاق و شخصیت خوب ظاهرو میسازه به نظرم