2777
2789
عنوان

بچها بنظرتون حرکتم زشت بوده

175 بازدید | 11 پست

دیشب مهمون داشتیم هر کاری کردم گفت نه من طرفا رو می‌شورم و قسم خورد 

منم گفتم نمیشه که من بشینم شما ظرف بشوری منم کف میزنم شما آب بکش 

گذشت و خواستم یموه بزارم تو حیاط بودیم 

بشقاب های میوه خوری کنار ایشون بود گفتم بی زحمت شما بزار اصلا برنگشت این سمت و خودش رو به نوشیدن زد 

خواهرم میگه قرمز شده مثل اینکه اینقدر بدش اومده 

میگه از این به بعد مهمون اومد اصلا نزار پا شه 

فکر نمی‌کردم حرکتم باعث ناراحتی بشه وگرنه انجام نمی‌دادم 😓

فداسرت

به من چه دادید ، ای واژه های ساده فریب و ای ریاضت اندامها و خواهش ها ؟ اگر گلی به گیسوی خود میزدم  از این تقلب ، از این تاج کاغذین  که بر فراز سرم بو گرفته است ، فریبنده تر نبود ؟...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به مقدار راحتی و صمیمیتتون بستگی داره ما با کسایی که رفت و امد داریم و خونه هم میریم از این حرفا ندا ...

عمه م بود و خیلی باهاش راحتیم 

فک نمی‌کردم اینقدر کارم ناراحت کننده باشه 

دو بار صداش زدم جواب نداد 

عمه م بود و خیلی باهاش راحتیم فک نمی‌کردم اینقدر کارم ناراحت کننده باشه دو بار صداش زدم جواب نداد

ولش کن من کلا با ادمای پرچالش خیلی سعی میکنم قاطی نشم مگه چقدر عمر میکنیم که نصفشو بخوایم درگیر این باشیم فلانی چرا سر چیزای چرت و پرت از دستمون ناراحت شد و باد کرد. هر جا برم کمک میزبان میکنم با اونی هم که میاد خونم رودرواسی ندارم تعارف بزنه میذارم کمک کنه.