2777
2789
عنوان

دعوای دیروز حق با من بود یا شوهرم

816 بازدید | 60 پست

سلام خانوما 

ما 1 و سال و نیمه عقد هستیم 

از همون اول رسم ما این بود اگر زمین یا خونه توی مهریه نوشته میشه بیان محضر و بزنن به نامم

قبل از عقد به شوهرم گفته بودم این موضوع رو و اونم قبول کرد 

چون جدیدا 1 ساله اگر مهریه زن خونه و زمین باشه ولی قولنامه یا سندش به نام نزنن ینی کلا چنین چیزی رو ندادن بهت 

خداشاهده تو فکر طلاق نیستم 

اما زمینی ک شوهرم خریده بود و تو مهریه من انداخته ه نام مادرشه 

خانوادشم خانواده ی سالمی نیستن اصلا ینی از این خانواده هایین ک از پسر خونشون میکشن و کلاهبردارن 

الان هر موقع به شوهرم میگم بیا زمینو بزن به نامم اوقات تلخی میشه و گارد میگیره 

دیروز به خوبی و آروم گفتم تو بهم قول دادی 

گفت مگه تو برا اون زمین زحمت کشیدی 

ببخشید حرف هیلی بد زدی ولی گفت فقط پاهاتو دادی بالا ک.ص دادی 

منو میگی از دیشب تا حالا همش تو فکرم 

انگار افسرده شدم 

یعنی رابطه داشتی باهاش؟؟ 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاید از خانوادش میترسه و نمیتونه ازشون بگیرتش زمین رو 

باید همون اول میزد به نامت دیگه الان فایده نداره

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم

چقدر بی فرهنگه😑😑😑مقصر همسرته

برا منی ک 6 سال باهاش دوست بودیم هیچی پول نداشت و خانوادش ازش سو استفاده میگردن من همش مواظبش بودم 

خیلی سنگین بود حرفاش

بله رابطه داریم از بعد عقد

خب این بزرکترین اشتباهی بوده که کردی.. اصلا چرا خودت بهش گفتی. این مسعله رو باید پدر و مادرت گوشزد مبکردن.. اللنم بلاکش کن این مرتیکه عنتر رو و خانواده ت رو در جریان ماوفع بزار. کاش تو هم اون لحظه مبگفتی تو هم فقط بلدی ک.. تو هوا بدی 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

حداقل میزاشتی بزنه بنامت بعد...

وای نمیدونی چطور منو گول زد 

ینی باورت نمیشه 

هر بار بهش میگفتم میگفت اصلا همش مال تورو 

من و تو نداریم 

قابلتو نداره 

من هرچی کار میکنم برا توعه

خب این بزرکترین اشتباهی بوده که کردی.. اصلا چرا خودت بهش گفتی. این مسعله رو باید پدر و مادرت گوشزد م ...

حالا میخام امشب بهش بگم یه مدت جدا باشیم از هم 

دلم نمیخاد دیگ ببینمش

چیز کمی نبوده هم نبوده این دادن

عزمزمه من خیلی به پاش زحمت کشیدم 

6 سال باهم دوست بودیم همه جور تلاش کردم تا پیشرفت کرد و الان وضعش خوب شد 

خودم عین یه مرد پابه پاش کار کردم تا برا زندگیمون پول جمع کنم 

تا پول جمع کنیم بزاریم روهم خونه بخری